sv  dk  en  

no en sv dk
Anvendelighet, usability-løsninger

Anvendelighet, Usability-løsninger

Ved produktutvikling må det legges størst vekt på hva produktene skal brukes til. Som produkteier står du overfor utfordringen med å kombinere inngående teknologisk forståelse med kunnskap om hvordan man utvikler produkter som skal være attraktive for brukerne, fungerer effektivt og hjelpe brukeren med de aktuelle oppgavene.

Vi i Prevas kombinerer inngående teknologisk kunnskap med erfaring med hvordan man jobber effektivt for å få et produkt som blir verdsatt av brukeren. Vi forstår utfordringen i å ikke bare studere arbeidsflyten og det grafiske brukergrensesnittet for en enhet, men også de mekaniske aspektene – hvilken form en teknisk enhet skal for at brukeren skal ha nytte av den.

En viktig del av utviklingsprosessen er å raskt utvikle prototyper, som kan være alt fra papirprototyper eller polymermodeller til SLA-prototyper som ser ut og føles som sluttproduktet. Disse prototypene brukes til å få tilbakemeldinger fra brukere og gi en dypere forståelse av hvordan produktene vil bli brukt i virkelige situasjoner. Ved å få tilbakemeldinger på et tidlig stadium kan vi fokusere utviklingsarbeidet på å få effektiv utnyttelse, enkel bruk og redusere potensielle feilårsaker – for å få fornøyde kunder og brukere.  

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging