sv  dk  en  

no en sv dk
ESIP (Electronic Subsystems IP)

ESIP (Electronic Subsystems IP)

Gå fra nyutvikling til gjenbruk.

I de fleste utviklingsprosjekter for elektronikk står kjerneteknologien bare for en liten del av det faktiske utviklingsarbeidet. Det som gjenstår, er det som kreves for å realisere kundens kjernefunksjonalitet. Prevas' ESIP-konsept (Electronic Subsystems IP) er en systematisk oppdeling av teknologier i delsystemer, som kan integreres i en kundetilpasset design og som støtter kundens kjerneteknologi.

Oppbygningen av systemer med ESIPer begynner med at man velger en egnet grunndesign, som matcher det aktuelle systemets prosessorkapasitet og kostnadskapasitet. Grunndesignen omfatter prosessor, RAM, datalagring samt energistyring. Grunndesignen støtter tilleggsutstyr ved hjelp av kortmonterte grensesnitt, som kan utnyttes alt etter det aktuelle systemets behov. Det faktiske tilleggsutstyret er enten spesialkonstruert eller velges fra Prevas ESIP-bibliotek.

Hvis det kreves et operativsystem, støttes en rekke alternativer for hver ESIP: Linux, Android, Windows Embedded og en rekke mindre RTOS.

De fleste ESIPer implementeres i eksisterende konstruksjoner som finnes på markedet, og er utprøvd med tanke på EMC, høyhastighetsytelse og stabilitet. Dette medfører betydelig lavere konstruksjonsrisiko og reduserer både tid og kostnader for utvikling.

Kontakt

Mikkel Ingstrup

Mikkel Ingstrup

Consultant Manager

Tel

+45 40 21 61 03

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging