sv  dk  en  

no en sv dk
Elektronikkdesign

Elektronikk- og maskinvaredesign

Elektronikk- og maskinvaredesign krever ikke bare teknologisk kompetanse, men også evnen til å gjennomføre utviklingsprosjekter på kort tid og med høy effektivitet. Prevas har stor erfaring med avansert elektronikkdesign fra en rekke vellykkede prosjekter. Moderne elektronikkonstruksjon krever også kunnskap om gjeldende regler om høyhastighetsdata, EMC, RoHS og sikkerhet. Prevas har egne laboratorier og konstruksjonsverktøy, noe som gjør at vi kan håndtere produktutviklingen fra spesifikasjon til ferdig produkt.

For kunder som trenger hjelp av elektronikkonsulenter til prosjekter, har vi utviklet en egen kompetansedatabase som hjelper oss å finne den beste kompetansen for kundens behov. Kompetansedatabasen gir også konsulentene verktøy til å få støtte av Prevas' samlede kunnskap.

Ved behov kan elektronikkonsulentene ta med Prevas' egne arbeidsstasjoner og utviklingsverktøy ut til kunden. Dette blir spesielt verdsatt av kunder med mindre FoU-kapasitet eller når det er behov for svært spesialisert verktøy.

Vi har ekspertkonsulenter med kompetanse innen ARM, DSP, FPGA, x86, høyhastighetsdata, Hyperlynx, PCB layout, analog konstruksjon, RF-konstruksjon, digital konstruksjon, 60601-1, EMC, RoHS, LVD og mye mer.

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging