sv  dk  en  

no en sv dk
Forretningsløsninger

Forretningsløsninger

Den økte globale konkurransen krever at det tas flere beslutninger raskere basert på fakta. Fabrikkgulvet må være koblet til toppetasjen – i sanntid. Prevas har svarene på alle nivåer, og våre forretningsløsninger gir vel utprøvde resultater innen Business Intelligence, Asset Management og Supply Chain Management.

Håndtering av forretningsinformasjon (BI, Business Intelligence)

For å opprettholde produktiviteten i et komplekst og omskiftelig forretningsmiljø trenger beslutningstakere tydelig informasjon om bedriftens ytelse. Beslutninger tas i sanntid, og derfor må informasjonen være oppdatert, til enhver tid. Prevas tilbyr programvareløsninger som samler inn og legger frem produksjonsrelatert forretningsinformasjon fra en rekke ulike kilder. Håndtering av forretningsinformasjon.

Vedlikehold (EAM, Enterprise Asset Management)

For å være konkurransedyktige må produksjonsbedrifter håndtere driftsmidlene klokt. For prosessprodusenter er det anleggsmidlene og driftseffektiviteten som bestemmer avkastningen og hvor godt bedriften gjør det. For vareprodusenter er pålitelighet og tilgjengelighet av driftsmidler avgjørende for produktiviteten. Vedlikehold, (Enterprise Asset Management, EAM).

Logistikk (SCM,Supply Chain Management)

Konkurransedyktige bedrifter krever at arbeidsprosessene og IT-systemene er integrert i hverandre på en effektiv måte. Ikke bare internt, men også med kunder og leverandører. Prevas har lang erfaring med å integrere ulike systemtyper. Resultatet er en sømløs og effektiv overføring av informasjon på tvers av ulike systemtyper og arbeidsprosesser. Logistikk.

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging