language arrow_drop_down
DK SE EN
share

Bærekraftig produksjon

Bærekraftig produksjon innebærer så mangt, men for vår del er det ganske enkelt. Vi må skape en bærekraftig verden og vil gjøre det sammen med deg. En bærekraftig produksjon med nye eller forbedrede løsninger og tjenester skaper positive effekter for mennesker, samfunn og miljø.

Felles for alle selskaper og bransjer er at vi må bli bedre. Vi må alle gjøre noe, og for å lykkes med bærekraftig produksjon må alle deler av en virksomhet involveres. Dette for blant annet å oppnå redusert miljø- og klimapåvirkning, ressurseffektivitet og gode arbeidsforhold, men også tilpassede forretningsmodeller.

Vi bidrar med teknologi, metoder og arbeidsmåter. Vi har arbeidet med industriens utfordringer ute i felten i lang tid. Da blir det også lettere å se muligheter og være en sentral del av forretnings- og virksomhetsutviklingen deres.

Maskininvesteringer, automatisering, produksjons- og flytoptimering, industrialisering, arbeidsmiljø, kvalitet, vedlikehold og logistikk er alle eksempler på områder der Prevas driver virksomhet.

Et konkret eksempel er blant annet innovative løsninger for proaktivt og prediktivt vedlikehold. Faktabaserte beslutninger øker mulighetene for å oppfylle bærekraftmål og bruke ressurser som materialer, energi, mennesker og miljø på en klok måte. Vi bidrar også til å utvikle løsninger for økt fleksibilitet i produksjonen, både når det gjelder automatisering, volumer og produktmiks, noe som etterspørres stadig mer.

Les mer om tilbudene våre.

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Outokumpu

  Behovsbasert styresystem ved Outokumpu i Degerfors

 • Uddeholm

  Automasjon for bærekraft og kvalitet

 • ABB Robotics AB

  Robot bygger roboter i ABB

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions tar vedlikehold av kjøretøyer til neste nivå

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen