language arrow_drop_down
DK SE EN

Connectivity og Internet of Things (IoT)

Teknologien og digitaliseringen utvikler seg i rask takt. Her er det både muligheter og utfordringer for alle organisasjoner – uansett bransjens størrelse eller retning. Innen området Connectivity og IoT støtter og hjelper vi deg for å forstå hvordan produktene dine brukes, hvordan produksjonsmiljøet ditt kan forbedres og hvordan innsamlede data kan bearbeides for å skape verdi.

Digitaliseringen skaper forutsetninger for å utvikle nye innovative løsninger, produkter og forretningsmodeller. Men hvordan kan sensorer, tilkoblede maskiner, trådløs posisjonering og dataanalyse brukes for å øke produktiviteten, forbedre service og vedlikehold eller forbedre dialogen med kundene? Hvor skal man begynne og hvilke metoder skal brukes for å skape et kostnadseffektivt system?

Prevas sin bredde og erfaring innen IoT kombinert med kompetanse innen IT-sikkerhet, dataanalyse og virksomhetsutvikling, gjør oss til en trygg og effektiv utviklingspartner. Vi tar produkter og løsninger fra den første skissen til sertifisering, produksjon og lansering. Vi hjelper også gjerne til med å forbedre produkter, systemer og tjenester som allerede er introdusert på markedet.

Spørsmål vi møter er gjerne ”skal vi vente på 5G?”, ”hva gjør vi med GSM-modemet vårt som allerede finnes ute på markedet?”, ”hvordan setter vi opp en stabil og fremtidssikker IT-arkitektur?”. Prevas har støttet kunder helt siden området ble kalt M2M (machine-2-machine). Noe er likt, men mye er også forandret.

Les mer om tilbudene våre.

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • JABII

  JABII gjør kampsport morsomt og smertefritt

 • Force Technology

  Får avansert industriell skanning til å fungere

 • Pilloxa AB

  Smart støtte ved livslang medisinering

 • Brüel & Kjær Vibro

  Virksomhet basert på partnerskapet

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen