language arrow_drop_down
DK SE EN

Digitalisering

Ønsker du å dra større nytte av mulighetene som digitalisering skaper? Det kan handle om å finne nye konkurransefordeler, være en attraktiv arbeidsgiver, skape nye eller utvikle eksisterende produkter og tjenester, oppnå en bærekraftig omstilling eller effektivisere en industri. Eller noe helt annet.

Digitalisering har åpnet nye muligheter i samfunnet. Noen ganger kan det handle om utvikling av eksisterende virksomhet eller produkter, eller å finne opp helt nye innovasjoner ved hjelp av nye tekniske løsninger.

Digital teknologi kan brukes strategisk for å bidra til å nå mange globale mål i Agenda 2030. Verdiene man finner er for eksempel nye innovative produkter med økt funksjonalitet og forbedret kundeopplevelse, samt nye, bærekraftige systemløsninger for mer effektiv produksjon og service. Andre kan være optimering av prosesser, redusert energiforbruk, økt grad av automatisering, bedre utnyttelse av ressurser og informasjon om konsekvenser av ulike valg.

Kundene våre står ofte overfor store og vanskelige utfordringer som krever erfaring og oppfinnsomhet for å kunne løses. Og det er som regel her vi kommer inn i bildet. Siden 1985 har vi sett utfordringer og funnet muligheter i bransjer der det stilles høye krav.

Les mer om tilbudene våre.

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Karlstad kommune

  Karlstad kommune sikrer fremtidens VA-vedlikehold med HxGN EAM

 • Göteborgs Spårvägar

  Standardisert og skybasert vedlikeholdssystem, samarbeid mellom Göteborgs Spårvägar og Prevas

 • Hexagon Ragasco

  Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

 • Hydroscand

  Fleksibelt produksjonssystem til Hydroscand

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen