language arrow_drop_down
DK SE EN

Industriell digitalisering, industri 4.0 for økt produktivitet

Uansett om du trenger å effektivisere produksjonen din eller utvikle et produkt, så er ny teknologi og digitalisering viktige fremtidsfaktorer å ta med i beregningen.

Det finnes mange muligheter i dagens eksisterende virksomheter der ny teknologi radikalt kan forbedre alt fra produkter til produksjonssystemer. Bedriftenes evne til å utnytte mulighetene med den nye teknologien og digitaliseringen blir avgjørende for den nordiske industriens overlevelse. Derfor trenger vi ledere med fremtidstro som ser muligheter og ikke er redde for å prøve nye ting.

Teknologien som kreves, industri 4.0, AR/VR, AI, maskinlæring, Internet of Things og skytjenester for å nevne noen, finnes allerede i dag. Det handler om å utnytte den på riktig måte. Her kreves det samarbeid mellom ulike avdelinger i en bedrift, men også mellom ulike bransjer for å øke forsknings-, utviklings- og innovasjonstakten.

Eksempler på kunder innen industri 4.0 og IoT
Atlas Copco, Ericsson, GKN Driveline, Göteborgs Spårvägar, Löfbergs, Siemens

Gi oss gjerne flere problemer

Siden starten i 1985 har vi løst flere titusentalls problemer sammen med kundene våre – i mange ulike bransjer.

Les mer om våre tilbud

Les mer om andre muligheter vi har sett og realisert

Kontakt oss

For more information

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

    #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink )

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

We want you to join us

Vi søker flere medarbeidere!