language arrow_drop_down
DK SE EN

Internet of Things, tingenes Internett

Gjør deg klar til en ny tilkoblet verden. En verden der menneskene og maskinene sammen finner nye løsninger for smarte dingser, smarte biler, smarte fabrikker, smarte hjem og smarte byer.

Drivkraften for å øke konkurranseevnen ved hjelp av nye, intelligente prosesser innen produksjon, fortsetter å øke. IT blir en stadig mer uunngåelig faktor både innen bedriftsvirksomhet og samfunn. Smarttelefoner, nettbrett, Smart-TV-er osv. er nå daglige verktøy som vi bruker både hjemme og på jobb.

Ved hjelp av f.eks. sensorer kan man overføre en rekke ulike data, slik som stilling, temperatur, bevegelse og posisjon. Man kan måle hvordan et produkt faktisk brukes og hvor godt en produksjon er trimmet. Det er uendelige muligheter.

Prevas har lang erfaring med å støtte ulike bransjer med løsninger på dette området. Prevas' kompetanse på integrert teknologi og industrielle IT-løsninger, kombinert med applikasjons- og prosesskunnskap på mange ulike områder, gjør Prevas til en perfekt partner for Internet of Things-prosjektet.

Internet of Things, nye muligheter

For å opprettholde konkurranseevnen i et raskt omskiftelig marked, må intelligens og kommunikasjonsmuligheter i stadig større grad bygges inn i produkter og tjenester. Nye teknologitrender som Internet of Things, tilkoblede maskiner og skytjenester gjør at bedrifter kan komme med nye innovative løsninger, produkter og forretningsmodeller. Prevas unike bredde og store kompetanse på disse områdene gjør oss til en optimal partner for kundene.

Prevas hjelper kunder med å utvikle konkurransefordeler med Internet of Things-teknologi. Vi går ut fra den idéskapende fasen, med fokus på kundeopplevelse og kundenytte, til realisering gjennom utvikling av produkter og produksjon og utarbeidelse av selve appen.

Big Data og tilkoblede enheter

Behovet for å kunne ta raske beslutninger øker samtidig som beslutningsgrunn-lagene blir større og mer komplekse. Alt fra interne data til hvordan omverdenen påvirker virksomheten. Det blir stadig viktigere å bearbeide informasjonen raskt og å velge ut relevante data for å kunne hevde seg i konkurransen. Teknologien har eksistert en tid, og vi ser en kontinuerlig modning hos kundene. For mange er imidlertid Big Data og Internet of Things fortsatt ulne begreper. Industrien må bli like god til å bruke informasjon som dagens vellykkede selskaper som Google og Facebook!

Når industrier innfører nye teknologiske plattformer, er mobilitet en ny og viktig funksjonalitet som merkbart påvirker menneskers måte å jobbe på. Det gir kundene mulighet til å bli mer produktive, utvikle nye forretningsmodeller og øke lønnsomheten.

Vi hjelper deg med

Forstudier

Program- og prosjektledelse

Analyse og redesign

Kundeopplevelser

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss

Jens Barkvall

Manager, Internet of Things

Tel +46 70 379 06 87

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • JABII

  JABII gjør kampsport morsomt og smertefritt

 • Force Technology

  Får avansert industriell skanning til å fungere

 • Pilloxa AB

  Smart støtte ved livslang medisinering

 • Brüel & Kjær Vibro

  Virksomhet basert på partnerskapet

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen