language arrow_drop_down
DK SE EN

Intelligent produksjon med AVEVAs industrielle programvareportefølje

Prevas er en sertifisert systemintegrator og partner for AVEVAs industrielle programvareløsninger.

AVEVA tilbyr en bred og gjennomprøvd programvareportefølje med det formål å skape og akselerere bærekraftige forretningsverdier.

Programvareporteføljen egner seg for legemiddel-, gass-, olje- og næringsmiddelindustrien, diskrét industri, samt infrastruktur og anlegg.

AVEVA-porteføljen, tidligere kjent som Wonderware og Citect, muliggjør at ulike deler i produksjonsapparatet kobles sammen til en helhet. Ved å koble sammen forretnings- og produksjonssystemer kan sanntidsoversikter og beslutningsgrunnlag utarbeides på en enkel måte. Det gjelder både for omgående prosessjusteringer og oppfølgingsrapporter for beslutninger på ledelsesnivå.

Vertikal integrasjon og orkestrering ved hjelp av AVEVAs løsninger gir beslutninger basert på fakta. I en verden der informasjonsteknologi (IT) og operasjonell teknologi (OT) for lenge siden har glidd over i hverandre, styrker datadrevne beslutninger teamene dine ved å muliggjøre prosessinformasjon i sanntid.

AVEVAs løsninger egner seg godt for storindustri, der stopptider, ledetider og omstillingstider er mål som overvåkes og måles i den daglige produksjonen. Ved hjelp av AVEVAs løsninger kan disse KPI-ene ikke bare overvåkes, men også påvirkes positivt ved raskt å gi de riktige personene riktig informasjon til riktig beslutning og handling. Visuelle sanntidsalarmer på dataskjermer, mobiltelefoner og storbildeskjermer ute i produksjonen muliggjør rask respons fra produksjonspersonalet. Mulighet for Cloud-tjenester gjør at også beslutningstakere innen produksjonen kan logge seg inn og overvåke på avstand.

Å splitte, stoppe og flytte en partiell ordre mellom produksjons- eller pakkelinjer kan innebære lange stopptider, feil i materialsaldo, feil på grunn av muntlig kommunikasjon og i verste fall produktfeil. I AVEVAs løsninger er det innebygd støtte for denne typen ordrehåndtering. Via tilpasningsbare grafiske grensesnitt kan ulike ordre deles opp, stoppes, suspenderes og flyttes mellom linjer på en smidig måte. Med tilbakemelding hele veien opp til forretningssystemene.

AVEVAs produkter har i mange år vært brukt innen de fleste bransjer og det av en grunn. De er skalerbare. Når nye produksjonslinjer legges til, utvides løsningen for å håndtere nye roboter, I/O og utstyr.

Et fullt ferdig og kraftig kommunikasjonsgrensesnitt og et grafisk brukergrensesnitt medfører at konfigurasjon og utvikling kan konsentreres om funksjonalitet og brukerstøtte i stedet for integrasjonsutfordringer, sikkerhetsspørsmål og ytelse.

Prevas er din trygge partner for fleksible, robuste og skalerbare produksjonssystemløsninger, med støtte fra AVEVA Select Scandinavia.

PREVAS CERTIFIERAD PARTNER
AVEVA SELECT SCANDINAVIA

Gi oss gjerne flere problemer

Siden starten i 1985 har vi løst flere titusentalls problemer sammen med kundene våre – i mange ulike bransjer.

Les mer om våre tilbud

Les mer om andre muligheter vi har sett og realisert

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Karlstad kommune

  Karlstad kommune sikrer fremtidens VA-vedlikehold med HxGN EAM

 • Göteborgs Spårvägar

  Standardisert og skybasert vedlikeholdssystem, samarbeid mellom Göteborgs Spårvägar og Prevas

 • Hexagon Ragasco

  Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

 • Hydroscand

  Fleksibelt produksjonssystem til Hydroscand

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen