language arrow_drop_down
DK SE EN
share

Dentsply

Etiketthåndteringssystem for lavere tidsbruk

Dentsply (tidligere Astra Tech) utvikler, produserer og markedsfører dentale implantater og avansert medisinsk utstyr for urologi og kirurgi. Selskapet vokser raskt, og er i dag representert over hele verden. For et nyskapende selskap med et teknisk avansert produksjonsanlegg, stilles det høye krav til sporbarhet og sikkerhet.

Oppdrag: Etiketthåndteringssystem

Kortversjon
Dentsply hadde behov for et GMP-bevis (Good Manufacturing Practice) etiketthåndteringssystem der man reduserte tidsbruken fra design til utskriving av etikettene. Man ønsket et validert system der arbeidet utføres etter en tydelig prosess.

Løsning
Prevas´ produkt Snitcher Medical støtter hele etiketteringsprosessen. Produktet håndterer design, versjonskontroll, vurdering, godkjenning og utskrift av etiketter, med sporbarhet gjennom hele kjeden. På viktige stadier brukes elektronisk signering og e-post for å redusere manuell håndtering og papirbruk.

Fordeler
Sparer tid og reduserer risikoen for manuelle feil.

Hvis du ønsker mer informasjon om dette prosjektet eller hva Prevas kan gjøre for deg, kan du kontakte oss.

Kontakt os
Peter K Johansson, e-mail

HIL, Volvo Aero referansprojekt
 • McNeil

  Automatisert arbeidsflyt reduserer manuelle oppgaver til et minimum hos McNeil

 • Outokumpu

  Behovsbasert styresystem ved Outokumpu i Degerfors

 • Outokumpu

  Kamerasystem for digitalisert prosesstyring

 • Höganäs Bjuf

  Höganäs Bjuf satser på automatisert fabrikk

Relaterte case