language arrow_drop_down
DK SE EN

Dentsply

Etiketthåndteringssystem for lavere tidsbruk

Dentsply (tidligere Astra Tech) utvikler, produserer og markedsfører dentale implantater og avansert medisinsk utstyr for urologi og kirurgi. Selskapet vokser raskt, og er i dag representert over hele verden. For et nyskapende selskap med et teknisk avansert produksjonsanlegg, stilles det høye krav til sporbarhet og sikkerhet.

Oppdrag: Etiketthåndteringssystem

Kortversjon
Dentsply hadde behov for et GMP-bevis (Good Manufacturing Practice) etiketthåndteringssystem der man reduserte tidsbruken fra design til utskriving av etikettene. Man ønsket et validert system der arbeidet utføres etter en tydelig prosess.

Løsning
Prevas´ produkt Snitcher Medical støtter hele etiketteringsprosessen. Produktet håndterer design, versjonskontroll, vurdering, godkjenning og utskrift av etiketter, med sporbarhet gjennom hele kjeden. På viktige stadier brukes elektronisk signering og e-post for å redusere manuell håndtering og papirbruk.

Fordeler
Sparer tid og reduserer risikoen for manuelle feil.

Hvis du ønsker mer informasjon om dette prosjektet eller hva Prevas kan gjøre for deg, kan du kontakte oss.

Kontakt os
Peter K Johansson, e-mail

HIL, Volvo Aero referansprojekt
 • Hydroscand

  Fleksibelt produksjonssystem til Hydroscand

 • Meritor

  eLIPS gir Meritor full kontroll over avansert produksjonslogistikk

 • Scatec ASA

  Digitalisert vedlikeholdsløsning for solcelleinstallasjoner

 • Kystverket

  Digitalt og bærekraftig forvaltnings- og driftssystem

Relaterte case