sv  dk  en  

no en sv dk
Industrial Linux-løsninger

Linux med lang levetid

OE-lite Linux – reduserte kostnader for applikasjonsutvikling og vedlikehold.

Innen integrert industriell bruk er det en konstant etterspørsel etter stabilitet og reproduserbarhet innen programvareutvikling, og samtidig ofte et stort behov for stabilitet. For å kunne tilby dette for produkter basert på industriell Linux, er Prevas et av selskapene som bidrar til og støtter fellesprosjektet OE-lite Linux.

OE-lite Linux er et integreringsverktøy for industriklassifiserte Linux-BSP-pakker (Board Support Packages), som oppstod ut fra et behov for stabilitet og langvarig vedlikehold av skreddersydde Linux-løsninger. Siden oppstarten i 2008/2009 har OE-lite Linux blitt brukt til integrering og vedlikehold av Linux-BSP for en rekke ulike løsninger, fra informasjonssystemer for tog til medisinteknisk utstyr, og har vært til stor nytte for mange kunder.

Hovedtanken er å få et stabilt skreddersydd Linux i 10 år eller mer for kundespesifikk maskinvare, uansett om maskinvaren endres i produktets levetid (f.eks. ulike maskinvareversjoner eller prosessorer). Med OE-lite Linux kan Prevas' kunder beholde samme Linux API, kjerneversjon osv. i en bestemt BSP-versjon, også når det kjøres på ulike typer maskinvare. Denne løsningen reduserer effektivt kostnadene for applikasjonsutvikling og vedlikehold. Plutselig blir den skreddersydde Linux APIen den virkelige plattformen for applikasjonsutvikling og ikke selve maskinvaren, noe som gjør at applikasjonsutviklerne kan fokusere på å legge til funksjoner i stedet for å arbeide med maskinvaresupport på lavt nivå.

OE-lite Linux BSP-pakken som Prevas utvikler, rommer alt fra små uCLinux med CPU uten MMU-enhet til flerkjernede x86- eller ARM-baserte kretskort med lite eller mye tilgjengelig minne og med eller uten display og pekefunksjon.

Kontakt

Mads Dore Hansen

Mads Doré Hansen

Product Manager

Tel

+45 40 19 65 66

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing, Prevas A/S

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging