language arrow_drop_down
DK SE EN
Nyhet: 2018-03-12

Johan Strid ny adm.dir. i Prevas AB

Styret i Prevas har valgt Johan Strid til ny adm.dir. og konsernsjef for Prevas AB. Han har tidligere jobbet i Knowit og tiltrer senest den 1. august 2018 som erstatter for K-G Ramström, som har hatt stillingen siden våren 2013.

Som tidligere kunngjort i november 2017 påbegynte styret i Prevas rekrutteringen av ny adm.dir. fordi K-G Ramström går av med pensjon våren 2019.

Johan Strid har tidligere jobbet i Knowit, der han har vært forretningsområdesjef for Solutions siden 2015, og før dette har han hatt flere ledende stillinger hos blant annet Cybercom, Teleca og Sigma.

– Styret er glade for å kunne presentere Johan som ny adm.dir. og konsernsjef. Johans lange erfaring med ledelse og endringsarbeid innen konsulentbransjen er et utmerket utgangspunkt for å lede vår fortsatte satsing fremover, sier Göran Lundin, styreleder for Prevas AB.

K-G Ramström står til styrets disposisjon i bestemte kunderelasjoner og strategiske satsingsområder frem til han går av med pensjon.