language arrow_drop_down
DK SE EN
Nyhet: 2018-09-20

Prevas har inngått avtale med Scatec Solar ASA

Blir global implementeringspartner for Infor EAM.

I sommer valgte Scatec Solar Infor EAM i skyen for å sikre optimal tilgjengelighet og ytelse på sine anlegg verden over og har nå inngått avtale med Prevas AS om global implementering av løsningen. Dette innebærer at man starter implementeringen på to av anleggene nå i høst for så å kjøre en suksessiv utrulling på øvrige anlegg.

Scatec solar er en integrert solkraftprodusent som leverer rimelig og bærekraftig energi over hele verden. Scatec Solar utvikler, bygger, eier og drifter solkraftverk og produserer elektrisitet fra 322 MW i Tsjekkia, Sør-Afrika, Rwanda, Honduras og Jordan. Selskapet vokser hurtig og har nærmere 1,1 GW under utvikling i Amerika, Afrika, Asia og Midt-Østen, mens målet for 2021 er 3,5 GW.

”Scatec Solar opererer i en fremtidsrettet og spennende bransje og viser gjennom valget av Infor CloudSuite Facilities Management at dette også gjenspeiler måten virksomheten drives på”, sier Einar Alexander Andersen – Daglig leder i Prevas. ”Nå får de en skalerbar løsning som gir de tilgang til mer av Infors brede løsningsportefølje i skyen og vi er stolte over å få være deres leveransepartner fremover.”

Infor EAM utvikles av Infor Global Solutions og inngår i en portefølje av verdensledende løsninger for industrimarkedet. Systemet er et av verdens mest utbredte service- og vedlikeholdssystemer med flere tusen kunder innen offentlig og privat sektor og leveres i Norden av Prevas, utpekt av Infor som en av to europeiske eksperter innen EAM.

Infor CloudSuite Facilities Management inkluderer foruten Infor EAM blant annet Infors sosiale samhandlingsverktøy Infor Ming.le og deres integrasjonsplattform ION, les mer på: https://www.infor.com/cloud/cloudsuite-facilities-management/.