language arrow_drop_down
DK SE EN
Nyhet: 2022-11-17

Prevas AS inngår ny avtale for IFS Ultimo EAM

Denne gangen er det Oda Group som har valgt løsningen.

Oda er Norges største matbutikk på nett og har opplevd formidabel vekst de siste årene. Med en revolusjonerende teknologi og verdikjede satser selskapet internasjonalt og har etablert seg i Finland og Tyskland. For å få kontroll på sine avanserte anlegg har man nå valgt IFS Ultimo EAM som sitt EAM system.

«Oda er i høyeste grad en teknologi- og logistikkbedrift med fokus på effektivitet og smarte løsninger i alle ledd», forklarer Jan Øyvind Lyche i Oda. «Vi bygger anlegg og en verdikjede som er ledende internasjonalt på effektivitet og kvalitet og for å sørge for at våre anlegg yter optimalt er det også viktig med en moderne EAM løsning som skalerer og sikrer at vi gjør de rette tingene til enhver tid. Etter en sondering av markedet falt vi ned på IFS Ultimo EAM, støttet av den nordiske partneren Prevas som kan hjelpe oss å utnytte løsningen på en best mulig måte.»

«Oda representerer den andre kunden i Norge som velger IFS Ultimo EAM gjennom Prevas på kort tid,» sier Einar Alexander Andersen, Daglig leder i Prevas Norge. «Vi ser at dette er en løsning som vil passe mange virksomheter og at vi med flere systemer i porteføljen kan tilby ulike alternativer basert på virksomhetenes krav, organisasjon og ambisjon. Vårt mål er at kundene skal få best mulig utbytte av løsningen de velger og derfor utfordrer vi de ofte på hvorfor man investerer i en løsning og hva man ønsker å oppnå, slik at vi sammen kan utforme hvordan man skal lykkes. Vi er stolte over at Oda har valgt oss som sin partner på denne reisen fremover og gleder oss til å fortsette å utfordre.»

Prevas Norge er allerede i full gang med implementeringsprosjektet sammen med representanter fra IFS Ultimo og planlegger å gå live med første fase i januar 2023.