language arrow_drop_down
DK SE EN

Velkommen til Prevas EAM Konferanse!

Vi har endelig gleden av å igjen arrangere vårt årlige brukerseminar for kunder og partnere innen HxGN EAM (tidligere Infor EAM)

Brukerseminaret er for alle som er kunder eller samarbeider med Prevas, og retter seg primært mot nye og eksisterende kunder på HxGN EAM. Vi legger opp til en blanding av dypdykk i systemet for superbrukere, samt presentasjoner av trender og nyheter for ledere og andre beslutningstagere. Det blir rikelig tid og muligheter for mingling og sosialisering. Benytt sjansen til å hente litt inspirasjon, så vel som faglig og sosialt utbytte.

Noen høydepunkter:

  • Nyheter i HxGN EAM
  • Trender – bærekraftig produksjon
  • Nye muligheter innenfor mobile løsninger
  • Infor EAM har blitt HxGN EAM
  • Kundehistorier fra blant andre Elkem, Norsk Kylling, Lerøy og Scatec

En samling for faglig og sosialt utbytte - vel møtt!

Konferansen holdes ved Radisson Blu Airport Hotel Oslo, Gardermoen.

Agenda

Vi jobber med det detaljerte innholdet i programmet så det er forbehold om eventuelle endringer.

Onsdag 21. september

11:00 - 11:30
Registrering

11:30 - 12:30
Lunsj

12:30 - 12:45
Velkommen - Einar Alexander Andersen, Daglig leder i Prevas

12:45 - 13:25
Heiko Birkholz, Scatec
Scatec – en pioner innen fornybar energi vil snakke om deres valg av EAM-løsning og løsningspartner, hvilke effekter og fordeler de ser så langt og deres opplevelse av reisen mot en digital og datadrevet hverdag.

13:45 - 14:25
Hexagon
Hexagon er ny eier av HxGN EAM (tidligere Infor EAM). De forteller om bakgrunnen for oppkjøpet og de spennende planene for videre utvikling av systemet. Det blir også produktdemonstrasjoner og gjennomgang av Roadmap.

14:25 - 15:00
Pause

15:00 - 15:40
Prevas
Gjennomgang av tilpasningsmuligheter i EAM. Vi viser eksempel på hva du kan oppnå av effektive løsninger med bruk av FLEX-triggere, Extensibility framework og andre tilgjengelige verktøy.

16:00 - 16:40
Magnus Johansen, Nye Veier
Nye Veier har anskaffet EAM-løsningen til Hexagon og denne vil inngå som en viktig komponent i deres digitale driftsstøttesystem (DDS).
Nye Veier vil presentere hvordan drift og vedlikeholdsavdeling nå etablerer DDS for å ivareta de oppgaver selskapet har som en ny innovativ byggherre innen for drift og vedlikehold av riksvei gjennom en lean bestiller organisasjon.

16:40 - 16:50
Konferansedag 1 rundes av

Felles
16:50-19:30
Mingling/Egentid

19:30
Apertif

20:00
Middag


Torsdag 22. september

08:30 - 09:00
Mingling/Registrering

09:00 - 09:10
Velkommen dag 2

09:10 - 09:50
Mina Bjerke, Elkem
Elkem har rullet ut HxGN EAM i Norge og Island. Mina forteller om deres reise og erfaringer. Her er det mulig å plukke opp mange gode lessons learned for brukeradopsjon i egen virksomhet.

10:10 - 10:50
Gøran Sildnes, Prevas
Prediktivt vedlikehold - Hva, hvorfor og hvordan?

Har du SCADA eller sensor data som ikke kommer til nytte? Skaper uventet svikt nedetid og svinn? Er teknikerne dine overarbeidet og lei grunnet stadige vaktutkallinger? Midt oppi dette, utfører dere mye ressurskrevende periodisk forebyggende vedlikehold?


10:50 - 11:10
Pause

11:10 - 11:50
Arnfinn Mentyjærvi, Lerøy Aurora Laksefjord
Lerøy Aurora Laksefjord har ambisjon om å ha den beste tekniske avdelingen i Lerøy konsernet. De forteller om deres vedlikeholds- og digitaliserings strategi, veien til World Class vedlikehold og ytelse på anlegget. Automatisering handler om å ha nok data, systemer og verktøy som støtter opp om strategien. Lerøy Aurora jobber med å digitalisere hele vedlikeholds sløyfa med blant annet QR-koder og IOT/Sensorer koblet mot HxGN EAM.

12:10 - 13:00
Prevas
Prevas sine dyktige konsulenter viser deg tips og triks i EAM løsningen som du kanskje ikke var klar over og som kan gi deg en bedre hverdag når du kommer hjem.
Det blir også lansering av Prevas EAM Services hvor vi har pakket inn løsninger vi har jobbet med over tid og som nå tilbys som en abonnomentstjeneste.


13:00 - 14:00
Lunsj/AvslutningPris

4 990,- NOK pr. person

Prisen inkluderer seminar begge dager, lunsj og middag den 21. september og lunsj den 22. september.

Påmeldingen er bindende.

Hotellovernatting: 1 825,- NOK

Påmelding

TUSEN TAKK TIL ÅRETS SPONSOR:

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

    #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink )

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen