language arrow_drop_down
DK SE EN
share

Project Management Office

Mange bedrifter opplever at det er vanskelig å opprettholde kvalitet og kostnadskontroll samtidig som man også skal holde tidsplanene i prosjektene. Disse problemene påvirkes selvsagt av flere ulike faktorer.

Vi i Prevas har arbeidet med tusenvis av ulike kunder, fra små og mellomstore til multinasjonale markedsledere. Noen av de viktigste suksessfaktorene vi har identifisert i samarbeidet med kundene, er å bruke proaktiv risikohåndtering i prosjektene og å ha godt definerte prosesser for planlegging, utførelse og oppfølging. Alt dette er selvsagt noe som alle forretningsorienterte prosjektledere fokuserer på, men for å kunne opprettholde beste praksis i alle deler av en stor organisasjon, er det lurt å bygge dette inn i organisasjonen.

Vi i Prevas har formalisert vår kollektive kunnskap om den beste måten å planlegge, utføre og følge opp et prosjekt på, i en standardfunksjon vi kaller Project Management Office. Project Management Office er en sentral supportfunksjon for revidering av prosjektplaner og hjelper til med risikobedømmelser under hele prosjektet. Prevas' Project Management Office består av noen av våre mest erfarne prosjektledere, og vi ser det som avgjørende for vår evne til å levere prosjektene i tide.

Vårt resultat er enestående – ca. 9 av 10 prosjekter leveres i tide!

Har du en teknisk utfordring?

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions

 • Göteborgs Spårvägar

  Göteborgs Spårvägar

 • Uddeholm

  Uddeholm

 • Robotize

  Robotize

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen