sv  dk  en  

no en sv dk
Project Management Office

Project Management Office

Mange bedrifter opplever at det er vanskelig å opprettholde kvalitet og kostnadskontroll samtidig som man også skal holde tidsplanene i prosjektene. Disse problemene påvirkes selvsagt av flere ulike faktorer.

Vi i Prevas har arbeidet med tusenvis av ulike kunder, fra små og mellomstore til multinasjonale markedsledere. Noen av de viktigste suksessfaktorene vi har identifisert i samarbeidet med kundene, er å bruke proaktiv risikohåndtering i prosjektene og å ha godt definerte prosesser for planlegging, utførelse og oppfølging. Alt dette er selvsagt noe som alle forretningsorienterte prosjektledere fokuserer på, men for å kunne opprettholde beste praksis i alle deler av en stor organisasjon, er det lurt å bygge dette inn i organisasjonen.

Vi i Prevas har formalisert vår kollektive kunnskap om den beste måten å planlegge, utføre og følge opp et prosjekt på, i en standardfunksjon vi kaller Project Management Office. Project Management Office er en sentral supportfunksjon for revidering av prosjektplaner og hjelper til med risikobedømmelser under hele prosjektet. Prevas' Project Management Office består av noen av våre mest erfarne prosjektledere, og vi ser det som avgjørende for vår evne til å levere prosjektene i tide.

Vårt resultat er enestående – ca. 9 av 10 prosjekter leveres i tide!

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging