sv  dk  en  

no en sv dk
Bedriftskulturen heter Prevas United

Bedriftskulturen heter Prevas United

Det høres nesten ut som et fotballag. Og det er til en viss grad sant. Prevas United er en forenende kraft i bedriften. Her er kommunikasjonen direkte og samholdet sterkt. Alle ansatte på Prevas oppmuntrer hverandre til å utvikle seg og være på hugget. Felles for oss er stor interesse for teknologi, trivsel og kundefokus. Det er viktig at alle trives. Et trivelig miljø med latter og glede skaper rom for nye løsninger. Det gjør at vi kan tilby våre oppdragsgivere et helt team av medarbeidere som tar ansvar, og som står for prestasjoner i den absolutte verdensklasse. Join us!

De fire grunnleggende verdiene i Prevas:

Business driven

Med kunnskap om oppdragsgiverens virksomhet, gründerånd, høyeste servicenivå og engasjement skaper Prevas kostnadseffektive og lønnsomme løsninger.

Open Minded Prevas

utvikler innovative løsninger og oppmuntrer til kreativitet. De som engasjerer Prevas, vil oppleve oss som åpne og ukompliserte å jobbe med.

Accountability

Prevas prosjektgjennomføring er i verdensklasse. Vi tar det fulle ansvar for våre prosjekter, arbeidsoppgaver og vår egen kompetanseutvikling.

Team Spirit
Medarbeiderne i Prevas bryr seg om hverandre, og deler selvsagt sin kompetanse og erfaring. Det gjør det mye enklere for alle å kombinere arbeid med fritid og familieliv.

Kontakt

For mer informasjon

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging