sv  dk  en  

no en sv dk
Big Data og tilkoblede enheter

Big Data og tilkoblede enheter

Den moderne industrielle revolusjonen staves "IT", og selv om det allerede finnes mange flere tilkoblede maskiner som kommuniserer direkte med hverandre, er det fortsatt menneskets evne til å bruke teknologien på en produktiv måte som er utfordringen.

Big Data – kunnskap er makt

Behovet for å kunne ta raske beslutninger øker samtidig som beslutningsgrunn-lagene blir større og mer komplekse. Alt fra interne data til hvordan omverdenen påvirker virksomheten. Det blir stadig viktigere å bearbeide informasjonen raskt og å velge ut relevante data for å kunne hevde seg i konkurransen. Teknologien har eksistert en tid, og vi ser en kontinuerlig modning hos kundene. For mange er imidlertid Big Data og Internet of Things fortsatt ulne begreper. Industrien må bli like god til å bruke informasjon som dagens vellykkede selskaper som Google og Facebook!

Når industrier innfører nye teknologiske plattformer, er mobilitet en ny og viktig funksjonalitet som merkbart påvirker menneskers måte å jobbe på. Det gir kundene mulighet til å bli mer produktive, utvikle nye forretningsmodeller og øke lønnsomheten.

Prevas hjelper kunder med å utvikle konkurransefordeler med Internet of Things-teknologi. Vi går ut fra den idéskapende fasen, med fokus på kundeopplevelse og kundenytte, til realisering gjennom utvikling av produkter og produksjon og utarbeidelse av selve appen.  

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging