sv  dk  en  

no en sv dk

Borås Energi och Miljö AB valgte Prevas og Infor EAM for vedlikeholdet av Sobacken

PRESSEMELDING

2019-05-16
Global implementeringspartner for Infor EAM.

Borås Energi och Miljö AB velger Prevas. Et kraftig, intuitivt og brukervennlig system med Infor EAM.

Borås Energi och Miljö AB har investert 3,7 milliarder kroner i nye anlegg i Sobacken utenfor Borås. Det er nye topp moderne anlegg for fjernvarme, elektrisitet og avløp. Her produseres også biogass som brukes til offentlig distribusjon og kommunens egne biler og busser. Vedlikeholdsløsningen for anleggene vil bli levert av Prevas. 

Vedlikeholdssystem – Enterprise Asset Management


Ettersom det ble investert så mye i et moderne anlegg, var det viktig å finne en tilsvarende god løsning for eiendomsvedlikehold. Borås Energi och Miljö var på jakt etter en vedlikeholdsløsning som er i forkant, en som er preventiv og til og med tilstandsbasert. Man ønsker ikke at kraftvarmeverket, som forsyner kommunens innbyggere med fjernvarme, skal stoppe opp eller at renseanlegget skal slutte å fungere. For å kunne håndtere slike store komplekse ressurser som et topp moderne renseanlegg eller kraftvarmeverk er, kreves det et godt vedlikeholdssystem.  

Med hovedvekt på brukervennlighet


Prevas var en av fire leverandører som svarte på anbudet.

– Vi fikk muligheten til å vise frem systemet vårt ved to anledninger for Borås Energi och Miljö AB, sier David Baeckström, sales executive EAM på Prevas AB. Første gang presenterte vi vår prosjektmodell og basissystem. Ved en supplerende demonstrasjon valgte vi å vise systemets mobilitet som består av Infor EAM.

– Tidlig i prosessen fikk vi innspill fra Borås Energi och Miljö om at brukervennlighet var svært viktig. Det passer godt til løsningen vår, ettersom alle grensesnittene kan skreddersys til til de forskjellige rollene eller personene som skal jobbe med løsningen, fortsetter David Baeckström.

– Grunnen til at vi skaffer oss et vedlikeholdssystem, er at sammenslåingen av to virksomheter ga dobbelt opp med vedlikeholdssystemer. I forbindelse med innføringen av vedlikeholdssystemet vil vi også finpusse våre prosesser og arbeidsmetoder. Under demonstrasjonene i innkjøpsfasen viste Prevas et kraftig, men brukervennlig system i Infor EAM som har et attraktivt utseende og føles intuitivt. Prevas sin modell for gjennomføringen av prosjektet virker også gjennomarbeidet og profesjonell. Vi har store forhåpninger om at vi får et godt konfigurert system som både støtter og effektiviserer arbeidet vårt, sier Andreas Ulveström, vedlikeholdssjef hos Borås Energi.

Gartner er et uavhengig institutt for bedømming av ulike IT-systemer, og på deres såkalte magiske kvadrant havner Infor EAM øverst. Systemet kan skreddersys helt til ulike behov og forutsetninger, og brukes blant annet i Cerns partikkelakselerator for vedlikehold der, men også av de fleste andre energiselskaper i Sverige og Norge.

– Vi er veldig glade og stolte over at man har valgt Prevas som leverandør, avslutter David Baeckström. Det er alltid morsomt å jobbe med kunder som ligger i forkant av teknologien.

Prevas er preferred partner til Infor i Skandinavia, og har over 20 års erfaring med Infor EAM og medarbeidere i hele Skandinavia.

Bilde: Fra venstre: Kenneth Lindahl (prosjektleder Borås Energi och Miljö), David Baeckström (sales executive EAM Prevas), Andreas Ulveström (vedlikeholdssjef Borås Energi och Miljö), Johanna Alkmark (innkjøper Borås Energi och Miljö) og Ylva Amrén (regionsjef West Prevas). Med Sobacken i bakgrunnen

FOR MER INFORMASJON

Prevas AS

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging