sv  dk  en  

no en sv dk

Prevas «underholder» i dobbel forstand

NYHETER

2016-04-05

Prevas satser stort på messen Elmia Automasjon 10. – 13. mai 2016. Viktigheten av et bra vedlikeholdssystem i kombinasjon med robotautomasjon er fokuset på Prevas sin iøynefallende stand.

Budskapet fra oss er at systemet må være direkte tilgjengelig når applikasjonen trenger det, sier Bernt Henriksen, Center of Excellence Manager - Production Improvements hos Prevas.

Den som leter etter Prevas sin stand på Elmia Automasjon behøver ikke lete lenge. En nesten tre meter lang og en og en halv meter bred robotcelle sørger for at standen er lett å finne. Roboten kan ikke bare leke seg med en fotball, når man ber om hjelp til å spille golf - ja da plukker den opp golfballen og opptrer som caddy for deg som vil spille. Naturligvis for å vise hvordan stemmestyring fungerer.

Men det er ikke det eneste som skjer på denne standen.

- Under Elmia Automasjon vil vi vise automasjon ut i fra et helhetsperspektiv. Det gjør vi gjennom å bygge opp en modell av en robotcelle og produksjonslinje i virtual reality. Våre besøkende kan se hvordan det ser ut i virkeligheten, hvordan robotcellen jobber og at den klarer av syklustider, sier Bernt Henriksen.

Prevas tilbyr løsninger, tjenester og produkter innen automasjon til bedrifter som vil effektivisere sin produksjon. Det kan handle om industrisystemer, produktutvikling eller å bygge robotceller.

En viktig del blant Prevas sine løsninger og tjenester er et godt vedlikeholdssystem, noe som er hovedbudskapet under Elmia Automasjon. Det vil si verdien av å ha rett informasjon raskt tilgjengelig, samt å kunne se hva som må vedlikeholdes og hva som er utført.

- Vedlikeholdssystemet skal håndtere robotcellen i 10-15 år og da trenger man gode tegninger og hjelpeinstruksjoner. Det er viktig for å få cellen raskt i gang igjen når det har hendt noe eller for å kunne ordne deler før de er utslitte, sier Bernt Henriksen og fortsetter:

- På Prevas er vi ikke bare dyktige på å bygge produksjonslinjer, men gir også god støtte til å ta hånd om anlegget og det er vårt budskap på Elmia Automasjon.

FOR MER INFORMASJON

Prevas AS

Bernt Henriksen

Bernt Henriksen

Center of Excellence Manager Production Improvements

Tel

+46 21 360 19 36

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging