language arrow_drop_down
DK SE EN
share

Forsvar

Den nordiske forsvarsindustrien forsyner det globale markedet med verdensledende produkter, løsninger og tjenester. Ett fokusområde er å hele tiden forbedre, utvikle og tilpasse ny teknologi for å tilfredsstille kundenes behov i henhold til lovfestede krav i ulike militære standarder.

Prevas har stor erfaring som nøkkelleverandør til forsvarsindustrien. Kunnskap om militære standarder og høy kvalitetsbevissthet kombinert med bred teknologisk kompetanse innen innbygde systemer har gjort oss til en foretrukket leverandør på dette området.

Prevas tilbyr løsninger og tjenester som hjelper forsvarsindustrien med å forbedre sin produktivitet innen forskning og utvikling samt å implementere ny innovativ teknologi. Vi har erfaring fra mange områder, slik som maritime systemer, flystyringssystemer, helikoptre, radarsystemer, førerløse fly, Non-flying displaysystemer, simulatorer, skrogkonstruksjoner, akustikk osv.

Takket være den lange erfaringen fra forsvarsindustrien er Prevas en av forsvars- og sikkerhetsselskapet Saabs utvalgte leverandører, med en rekke ingeniører som arbeider innen Saabs virksomhetsområder. Prevas' kunnskaper, geografiske plassering og erfaring tilfredsstiller Saabs leverandørbehov.

Gi oss gjerne flere problemer

Siden starten i 1985 har vi løst flere titusentalls problemer sammen med kundene våre – i mange ulike bransjer.

Les mer om våre tilbud

Les mer om andre muligheter vi har sett og realisert

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

  • ILIAS Solutions

    ILIAS Solutions tar vedlikehold av kjøretøyer til neste nivå

  • SAAB Aerosystems

    Prevas hjelper Gripen til å fly

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen