sv  dk  en  

no en sv dk

Kundestøtte — din trygghet

Prevas' kundestøtte er en viktig virksomhet som kundene setter stor pris på. Gjennom Prevas' kundestøtte får kundene våre høy tilgjengelighet og sikkerhet i forbindelse med produktene vi leverer. Kundestøtten er et ledd i Prevass helhetstenkning som går ut på at kunden skal kunne fokusere på sin kjernevirksomhet.

Driftssikkerhet i fokus

Hva innebærer en driftsstans for en produksjonskritisk virksomhet? Hvilke konsekvenser får en driftsstans i en utviklingsintensiv bedrift, der time-to-market er den kritiske faktoren? Dette er eksempler på spørsmål som Prevas tar stilling til når vi utvikler svært kunderettede støtteløsninger for bedrifter i ulike bransjer.

Avtale om kundestøtte

Du kan velge mellom ulike kundestøttenivåer avhengig av hvilke krav du har til tilgjengelighet. I et driftskritisk miljø med høye krav til tilgjengelighet tilbyr vi både døgnbasert kundestøtte og forebyggende kundestøtte.

Kundestøttekontakt

Kundene våre kan benytte seg av en nedlastingsside hvor de kan laste ned oppdateringer, håndbøker og programmer til produktene våre. Nedlastningssidene er beskyttet med passord. Hvis du har bruk for dette passordet, kontakter du kundestøtte. Se mer informasjon nedenfor.

Vår kundestøtte er bemannet 24 timer i døgnet syv dager i uken, bortsett fra for GCM hvor servicekontrakten angir aktuelle tider for tilgang til kundestøtte. 

Produkter

Tel.nr

E-mail

GCM (Goods Certificate Manager)

+46 54-14 74 40

support.gcm@prevas.se

Industrial IT & Automation

+46 20-44 00 99

support.is@prevas.se

 

 

 

 

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging