sv  dk  en  

no en sv dk
Metaller og mineraler

Metaller og mineraler

Dagens metall- og mineralprodusenter står overfor store utfordringer, både hva angår konkurranseevne og lønnsomhet. Man må ned til minste detalj være klar til å håndtere vekslende og varierende etterspørsel etter og prissvingninger for råvarer. Fordi disse markedsforutsetningene forventes å bestå, må stålprodusenter finne løsninger for å håndtere denne ustabiliteten i forretningsmodellene, produksjonsprosessene og produksjonssystemene. Evnen til å håndtere dette er allerede en prioritert sak for stålprodusenter i arbeidet med å oppnå økt konkurranseevne i et globalt marked. Eksempler på nøkkelfaktorer for metall- og mineralindustrien er:

  • Økt produksjons- og kostnadseffektivitet
  • Forbedre energieffektiviteten og redusere miljøpåvirkningen
  • Bedre produktmiks og kvalitet som gir bedre marginer

Prevas' tilbud omfatter løsninger som er godt tilpasset for å takle utfordringene i metall- og mineralindustrien. Tilbudet omfatter utprøvde løsninger og tjenester med tilknytning til virksomhetsstyring, produksjonsplanlegging, prosjektledelse, automasjon, miljø- og overvåkingssystemer samt rapporteringsverktøy. For at kundene skal kunne styre og optimalisere sine ovner, leverer dessuten Prevas en unik produktserie, FOCS – Furnace Optimization Control System. I dag varmes 90 % av alt stål som produseres i Skandinavia, i ovner som styres av FOCS.

  • Prevas har lang erfaring med å tilby produksjonsnære IT-løsninger som hjelper stålprodusenter med å forbedre produktiviteten, kvaliteten, kundeservicen og regeloverholdelsen.
  • Prevas' produkter FOCS og Tess bidrar til at stålprodusenter drastisk kan redusere energiforbruket og samtidig øke kvaliteten på produktene, pluss øke produktiviteten på anlegget.
  • Kunder i mineralindustrien kan dra nytte av Prevas' produktserie Mikon, ved å ha produksjonssporbarhet, beregning og rapportering av KPI samt ledelsesrapportering.
  • Prevas tilbyr konsulenttjenester, ekspertkonsulenter med opptil 30 års erfaring innen stålproduksjon og ovnsteknologier.


Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging