language arrow_drop_down
DK SE EN
share

Olje og gass

Dagens olje- og gasselskaper står overfor en rekke utfordringer som skyldes den eksponentielle økningen av både tekniske og forretningsrelaterte data.

Dagens olje- og gasselskaper står overfor en rekke utfordringer som skyldes den eksponentielle økningen av både tekniske og forretningsrelaterte data. Oljeboring og oljeproduksjon genererer stadig større og mer komplekse datamengder, og etter hvert som datamengden øker, kan det også bli vanskeligere å overholde gjeldende bestemmelser og lover som krever raskt tilgjengelige data for revisjon og søk.

Prevas' løsninger Enterprise Manufacturing Intelligence, Enterprise Asset Management og håndtering av forretningsinformasjon sikrer at riktig informasjon når de riktige personene til riktig tid. Dette ved å gjøre om store datamengder fra flere ulike kilder til konkrete fakta. Våre løsninger kan hjelpe bedrifter med å øke lønnsomheten ved å synliggjøre f.eks. strategiske nøkkeltall (KPI), både på lokalt og globalt nivå.

Prevas er en erfaren leverandør av ulike løsninger innen olje- og gassindustrien, og vi tilbyr alt fra ressursrapportering for egenforvaltede ressurser eller ressurser som forvaltes av samarbeidspartnere, til DCS-, PIMS- og EAM-løsninger.


Gi oss gjerne flere problemer

Siden starten i 1985 har vi løst flere titusentalls problemer sammen med kundene våre – i mange ulike bransjer.

Les mer om våre tilbud

Les mer om andre muligheter vi har sett og realisert

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Borregaard

  Borregaard

 • GDF Suez

  GDF Suez

 • Lundin Norway AS

  Lundin Norway AS

 • Dong Energy

  Dong Energy

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen