sv  dk  en  

no en sv dk
Posisjonering og navigasjon

Posisjonering og navigasjon

For å få kvalitativ og sikker kontroll over maskiner og enheter er det ofte nødvendig med informasjon om deres posisjon. GPS har vært brukt i lang tid, men har sine begrensninger og kan bare brukes utendørs. Overvåking av bevegelser er også en viktig parameter når det gjelder maskiner og styringssystemer.

Treghetsnavigering, dødregning, seismikk- og sonarteknologi er, sammen med GPS-teknologi, områder som Prevas har inngående kunnskaper om. Avansert signalbehandling, algoritmer og filterteknologi samt overvåking av den svært raske utviklingen innen sensorer, som gyroskoper og akselerometere, gir garantert vellykkede prosjekter.

Vi har levert mange prosjekter med den aller nyeste teknologien til våre kunder, som er beregnet for bruk i nye innovative produkter og applikasjoner. Prevas har for eksempel produsert sonarsystemer med ultralyd, systemer for laserskanning, hinderavlesning og navigering i robotstøvsugere, AIS (GP&C-systemer for maritime applikasjoner), systemer for posisjonsstyring for industrielle verktøy, ytelsessensorer for dempere i motorsykler og racerbiler, posisjonering for gruveutstyr, posisjonerings- og navigasjonssystem for militære kjøretøyer osv.

Eksempler på kunder innen posisjonering og navigasjo

ABB, Atlas Copco, Electrolux, SSC, C2-SAT og Öhlins Racing.

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Maria Månsson

Maria Månsson

Director, innovation and research

Tel

+46 8 644 36 07

Magnus Edman

Business Unit Manager

Tel

+46 586 22 23 38

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging