Hem
sv  dk  en

Prevas kåret til årets regionale partner for Infor

- for fremragende resultater og antall nye kunder i 2013

Infor er en global leverandør av forretningsløsninger for selskaper verden over med over 70 000 kunder innen ulike bransjer. Utmerkelsen som årets regionale partner for EMEA i Norden for det fiskala året 2013 er et resultat av de gode resultatene Prevas har oppnådd med vedlikeholdssystemet Infor EAM i Norden og ble presentert under Infors årlige EMEA Partnerkonferanse som ble avholdt på Meliá Barcelona Sarrià i Barcelona 11. – 12. Mars i år.

Partnerkonferansen samler årlig Infors mange partnere rundt om i Europa og gir partnernettverket en mulighet til å treffe og utveksle erfaringer med hverandre og med Infors ledelse både i Europa og USA. Dette er også et viktig fora for å presentere og diskutere Infors siste nyvinninger og løsninger som Infor 10x, Infor Ming.leTM og Infor ION.

Prisen til Prevas ble overrakt av Jeff Abbot, Senior Vice President Global Alliances & Channels i Infor, som uttalte: ”Vi er svært fornøyde med måten Psiam, nå Prevas har levert på gjennom vårt samarbeid i 17 år. Vi setter veldig pris på den dype ekspertisen de har innen sitt fagfelt både når det gjelder salg, konsulenttjenester og support og denne siste prisen er et bevis både på deres kompteanse og målrettede arbeid over lang tid.”

Prevas kjøpte opp Infors Channel Partner for EAM i Norden (Psiam) for litt over et år siden og har det siste året fortsatt veksten med en rekke nye prosjekter som styrker deres rolle som et av de ledende industrielle IT selskapene i Norden.

Einar Alexander Andersen – Salgssjef i Prevas, kommenterte følgende da han mottok prisen. ”Det er hyggelig å se at vårt harde arbeid blir anerkjent med en slik pris. Flere av de nye kundene våre kommer som en direkte følge av gode referanser, noe som gjenspeiler kvaliteten i våre leveranser og målsetningen om å utvikle langsiktige samarbeid med kundene våre”.

Løsningen som har skapt grunnlaget for denne prisen – Infor EAM - er et av verdens mest utbredte vedlikeholdssystem og benyttes av over 15 000 kunder verden over. Gjennom innbokser og KPier gir systemet kundene full oversikt over vedlikeholdet, varsler i forkant om ting som skal gjennomføres for bedre planlegging, varsler om avvik og ting som ikke er gjennomført iht. plan og gir kundene mulighet til stadig forbedring.

Systemet regnes som et av de mest fleksible, brukervennlige og funksjonsrike vedlikeholdssystemene i verden og er valgt av en rekke kunder i Norge og Sverige i løpet av de siste årene.

For mer informasjon og oppfølging

Einar Alexander Andersen, Sales EAM, Prevas AS
E-mail: einar.alexander.andersen@prevas.no, Mobil: +47 41 53 73 13

Tord Svanqvist, Center of Excellence EAM Prevas AB
E-mail: tord.svanqvist@prevas.se, Mobil: +46 733-75 70 68

Produktinnlogging
Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2008