Hem
sv  dk  en

Prevas fortsetter veksten innen vedlikehold

Implementerer nå Infor EAM for Sipano Norge AS.

Sipano Norge AS er en ledende leverandør av  prosess- og automasjonssystemer til industrielle vaskerier i Norge. Selskapet er importør og eneforhandler for verdens største produsent av maskiner til industrielle vaskerier; JENSEN Group. Sipanos målsetning er å tilby vaskeribransjen den ypperste teknologien innen industrivask og prosjektering av komplette bedrifter inkl. servicesystemer for nye og eksisterende maskiner. Les mer om Sipano på www.sipano.no.

Nå tar man ytterligere et skritt for å møte denne målsetningen og implementerer Infor EAM fra Prevas som sitt service- og vedlikeholdssystem. Systemet vil driftes av Prevas og implementeres i første omgang for bruk mot en av kundene som også selv vil få tilgang til systemet for å følge opp utstyret sitt, men styrker Sipanos tilbud til alle kunder.  

”Vi ser stadig etter måter vi kan styrke vårt tilbud til kundene og tilby de merverdi som en del av våre leveranser”, sier Frank Aune, Teknisk Sjef i Sipano. ”Implementeringen av Infor EAM gir oss ett sted å følge opp service og vedlikehold på utstyret vi ansvarer for hos kundene og med en ren internettløsning kan vi også tilby de tilgang til løsningen for egen oppfølging, slik at de kan finne all informasjon og dokumentasjon på ett sted. Dette skaper trygghet for kundene og gir oss verdifull informasjon for kostnadsoppfølging og forbedringer og vi ser frem til et godt samarbeid med Prevas.”

Prevas er etter oppkjøpet av Psiam i fjor den nordiske partneren for Infor EAM - et av verdens mest utbredte service- og vedlikeholdssystem med over 15 000 kunder verden over. Systemet er basert på ledende webteknologi og med grafiske virksomhetsindikatorer (KPI) og personlige innbokser får man rask og enkel oversikt over egne oppgaver og deres status, samtidig som systemet gjennom aktiv bruk og analyser gir kundene bedre beslutningsgrunnlag.

”Infor EAM er allerede utbredt som vedlikeholdssystem i Norden, men Sipano er en av flere kunder som også ser verdien av å benytte løsningen som et servicesystem,” forteller Einar Alexander Andersen, Salgssjef i Prevas. ”Gjennom å legge kundenes utstyr inn med tilhørende rutiner, prosedyrer og dokumentasjon gir de merverdi til sine kunder, samtidig som de bedrer sin evne til å følge opp og dokumentere serviceoppdrag, noe som skaper en vinn-vinn situasjon. Vi gleder oss over å få være med på Sipanos videre vekst og vil jobbe aktivt med Sipano for å bidra til dette.” Implementeringen av Infor EAM er i full gang og løsningen settes i drift allerede før sommeren.

For mer informasjon og oppfølging

Einar Alexander Andersen, Sales Manager EAM, Prevas AS E-post: einar.alexander.andersen@prevas.no, Mobil: +47 41 53 73 13

Tord Svanqvist, Center of Excellence EAM Prevas AB
E-mail: tord.svanqvist@prevas.se, Mobil: +46 733-75 70 68

Produktinnlogging
Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2008