Hem
sv  dk  en

Prevas er ny forhandler av testhåndteringssystemene WATS og skyWATS

Prevas har inngått avtale med norske Virinco om å forhandle testhåndteringssystemene WATS og skyWATS i Skandinavia.

Prevas har inngått avtale med det norske selskapet Virinco om å forhandle testhåndteringssystemene WATS og SkyWATS. WATS-systemet er et standard håndteringssystem for sanntidsovervåkning av test- og reparasjonsdata i produksjonssystemer. I tillegg til datautvinning og behandling av data i sanntid kan WATS støtte automatisering av test- og produksjonssystemer bl.a. med håndtering av testprogramvare og fastvare på produktene som skal testes. skyWATS er en rimelig, skybasert versjon av testhåndteringssystemet som gjør det mulig å samle inn data i sanntid fra hele verden. Prevas kan nå levere, installere og tilpasse systemene i hele Skandinavia.

”Virincos WATS-systemer passer perfekt inn i Prevas' produktportefølje”, sier Søren W. Mathiasen, Vice President Sales & Marketing i Prevas A/S, ”og dermed kan Prevas levere høykvalitetsløsninger på alle nivåer innenfor automatiske forsknings- og produksjonstestsystemer. Dette gjelder alt fra spesialutvikling av måleinstrumenter og integrering av testmaskinvare og testprogramvare til effektiv tilkobling mellom testsystemene og virksomhetens øvrige systemer.

Testsystemutvikling går hånd i hånd med Prevas’ kompetanse innen elektronisk produktutvikling av svært komplekse produkter, for eksempel innenfor Medico-området, der tester inngår i sertifisering under utvikling og produksjon.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte

Henrik Thomsen, Project Sales Manager, Prevas A/S
E-post: henrik.thomsen@prevas.dk  Mobil: +45 29 26 92 04

Søren W. Mathiasen, Vice President Sales & Marketing, Prevas A/S
E-post: soren.mathiasen@prevas.dk  Mobil: +45 20 99 76 01

Jacob Christensen-Røed, CEO, Virinco AS
E-post: jcr@virinco.com  Direkte: +47 48 00 66 67

Produktinnlogging
Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2008