Hem
sv  dk  en

Prevas har inngått avtale med Isola AS

Innfører nå vedlikeholdssystemet Infor EAM for fabrikkene i Norge.

Isola produserer og leverer funksjonelle og tidsmessige kvalitetsløsninger for tak, vegg, gulv og grunn. Isolas hovedkontor og administrasjon ligger på Eidanger i Porsgrunn kommune sammen med 2 fabrikker. I tillegg har de fabrikker på Notodden, på Røros og i Tsjekkia.

Konsernet har valgt Infor EAM fra Prevas for å sikre optimalt og kostnadseffektiv vedlikehold på sine fabrikker. Systemet er i første omgang implementert og i ferd med å gå live ved deres fabrikker på Eidanger, deretter står Notodden og Røros for tur i løpet av høsten.

”Vi har hatt vedlikeholdssystemer som har blitt brukt i varierende grad på noen av fabrikkene tidligere”, sier Arild Berdalen, Teknisk leder for fabrikkene på Eidanger, ”men vi har manglet et felles system og en felles arbeidsmåte for konsernet. Med Infor EAM får vi nå ett felles vedlikeholdssystem som er tilrettelagt for felles koordinering og likevel enkelt å tilpasse til lokale forhold og behov. Samtidig har Prevas vist at de vil være med på å sikre at vi lykkes med innføringen og at systemet ikke bare blir et system for å dokumentere hva vi gjør, men faktisk kan brukes til effektivisering og forbedring  På sikt ser vi også for oss å innlemme fabrikken i Tsjekkia, samt å integrere løsningen mot vår driftskontroll for ennå bedre utnyttelse”.

Infor EAM utvikles av Infor Global Solutions og inngår i en portefølje av verdensledende løsninger for industrimarkedet. Systemet er et av verdens mest utbredte service- og vedlikeholdssystemer med over 15 000 kunder innen offentlig og privat sektor og leveres i Norden av Prevas som er en Gold Partner for Infor på EAM.

”Isola er et godt eksempel på en kunde som har forstått hvor stor effekt man kan oppnå gjennom å innføre et moderne vedlikeholdssystem”, forteller Einar Alexander Andersen, Salgssjef i Prevas. ”De forstår at dette også handler om å motivere og engasjere organisasjonen internt slik at vedlikeholdssystemet ikke bare blir nok et system, men et faktisk verktøy for å skape resultater og forbedring. Vi gleder oss til å gå et spennende løp med de i årene som kommer.”

For mer informasjon og oppfølging

Einar Alexander Andersen, Sales Manager, Prevas AS
E-post: einar.alexander.andersen@prevas.no, Mobil: +47 41 53 73 13

Morten Langbo, Sales Executive, Prevas AS
E-mail: morten.langbo@prevas.no , Mobil: +47 92 26 72 80

Produktinnlogging
Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2008