Hem
sv  dk  en

Ny ledelse i Norge

Den 1. november 2015 tiltrådte Christian Torp som administrerende direktør for Prevas AS Norway og regionsjef for Norge. Christian har mer enn 20 års erfaring fra industrisektoren, og i sin forrige stilling hos ISS Facility Management AS hadde han det tekniske ansvaret for Telenor Real Estate Facility Management. 

«Christians solide bakgrunn fra industrien med erfaring fra salg, produksjon, energi- og ressursadministrasjon er optimal for at vi skal nå målet vårt om å bli en ledende teknisk aktør også i Norge, med fokus på produktutvikling, industriell IT og automasjon», sier K-G Ramström, CEO i Prevas. «Christians hovedoppgave blir å utvide virksomheten ved å benytte seg av mulighetene som finnes innen digitalisering og automasjon, alt for å hjelpe kundene våre med å bli mer produktive og konkurransedyktige.»

Prevas AS Norway er et datterselskap under Prevas AB og har for øyeblikket 35 ansatte; en engasjert gjeng med innovative og profesjonelle ingeniører som utarbeider løsninger for viktige kunder som Tess, Oslo kommune, Orkla, Cermaq, Hafslund, Kystverket og Simpro.  

Takket være økende digitalisering og bransjens stadige krav om økt produktivitet og nye, smarte produkter dukker det hele tiden opp nye forretningsmuligheter, uansett hvordan det står til med markedet. Det dannes nye selskaper og nye muligheter. Prevas har bygd opp en stor kunnskapsbase og har lang erfaring innen områder som Tingenes internett og Industri 4.0, der tilbudet vårt omfatter alt fra smart service, analyse av skydata og tilkoblede sensorer til utvikling av nye forretningsmodeller og internprosesser.

Det er en glede å ønske Christian velkommen til Prevas, og vi ser frem til en produktiv fremtid med kundene våre i Norge.

For more information and follow-up:                                                                        

Karl-Gustav Ramström, CEO Prevas AB
E-post: karl-gustav.ramstrom@prevas.se, tlf.: +46 21-360 19 00, mobil: +46 70-349 20 90

Christian Torp, adm. dir. Prevas AS
E-post: christian.torp@prevas.no, tlf.: +47 479 762 06

Produktinnlogging
Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2008