sv  dk  en  

no en sv dk

Löfbergs velger vedlikeholdssystem fra Prevas

PRESSEMELDING

2016-04-05

Prevas sin moderne og webbaserte vedlikeholdsløsning fortsetter den positive utviklingen med flere avtaler. Löfbergs innfører nå vedlikeholdssystemet Infor EAM fra Prevas til konsernets største brenneri og produksjons-anlegg, Kaffehuset i Karlstad.

Löfbergs er et av Nordens største familieeide kaffebrennerier. Produksjonen tilsvarer 10,5 millioner kopper kaffe – om dagen. Konsernet omsetter for 1,7 milliarder kroner og har ca. 330 ansatte i fem land.

Löfbergs har valgt Infor EAM fra Prevas for å sikkerstille optimalt og kostnadseffektivt vedlikehold i produksjonen. Samtidig blir vedlikeholdssystemet et viktig verktøy for å oppnå en bærekraftig utvikling.

- Vårt vedlikehold skal utføres for å effektivisere og forbedre det daglige arbeidet i produksjonen og vi har lett etter et fleksibelt vedlikeholdssystem som er enkelt i bruk. Infor EAM fra Prevas er enkelt å tilpasse til lokale forhold, samtidig som Prevas har vist at de kan og vil være med og sikkerstille at vi lykkes med implementeringen. Systemet gir forbedret beslutningsstøtte og vi kan bedre styre vår vedlikeholdsinnsats for størst nytte og effektivitet i produksjonen, sier Michael Jansson, vedlikeholdssjef på Löfbergs.

Infor EAM utvikles av Infor Global Solutions og inngår i en portefølje av verdensledende løsninger for industrimarkedet. Systemet er ett av de mest benyttede vedlikeholdssystemene i verden med ca. 15 000 kunder innen offentlig og privat sektor og leveres i Norden av Prevas som er en Gold Partner for Infor EAM.

- Löfbergs produksjonsselskap, Kaffehuset i Karlstad AB, har sammen med Prevas kartlagt hvor stor effekt man kan få gjennom å innføre et moderne vedlikeholdssystem. Löfbergs ledelse er opptatt av bærekraftig utvikling og ønsker å motivere og engasjere organisasjonen internt i arbeidet. Det nye vedlikeholdssystemet blir dermed et viktig verktøy for bærekraft med en aktiv forvaltning av selskapets produksjonsanlegg. Vi ser frem til å ta del i denne spennende prosessen de kommende årene, sier Magnus Windhede, Sales Executive Enterprise Asset Management i Prevas.

FOR MER INFORMASJON

Prevas AS

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Magnus Windhede

Center of Excellence Manager EAM

Tel

+46 54 14 74 74

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging