sv  dk  en  

no en sv dk

Prevas inngår avtale med Nor Tekstil AS

PRESSEMELDING

2017-10-09

Norges ledende leverandør av tekstiltjenester velger vedlikeholdssystemet Infor EAM fra Prevas for vaskeriene. 

Vedlikeholdssystemer to Nor Tekstil

Nor Tekstil er et landsdekkende vaskerikonsern med over 1000 ansatte fordelt på 17 vaskerier landet rundt. For å bevare denne posisjonen investerer selskapet kontinuerlig i teknologi som skåner miljøet og samtidig gir økonomisk og kvalitetsmessig gevinst.

Konsernet har derfor valgt vedlikeholdssystemet Infor EAM fra Prevas for å sikre optimalt og kostnadseffektiv vedlikehold på sine anlegg.

Løsningen vil driftes av Prevas og implementeringen starter ved de største anleggene høsten 2017, etterfulgt av en utrulling til øvrige anlegg.

”Vi har benyttet ulike vedlikeholdssystem i konsernet tidligere”, sier Thomas Karlsen som er prosjektansvarlig i Nor Tekstil og vil være prosjektleder for implementeringen. ”Gjennom å standardisere på et felles system for hele konsernet får vi bedre efaringsutveksling mellom anleggene og en mer effektiv drift. Fra et par av våre anlegg har vi erfart at Infor EAM gir oss skalerbarhet, brukervennlighet og funksjonalitet som er viktig for å utnytte systemet i ulike deler av organisasjonen og samarbeidet med Prevas sikrer at vi får en løsning som er tilpasset våre behov.”

Infor EAM utvikles av Infor Global Solutions og inngår i en portefølje av verdensledende løsninger for industrimarkedet. Systemet er et av verdens mest utbredte service- og vedlikeholdssystemer med flere tusen kunder innen offentlig og privat sektor og leveres i Norden av Prevas, utpekt av Infor som en av to europeiske eksperter innen EAM.

FOR MER INFORMASJON

Prevas AS

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Morten Langbo

Sales Executive Region Norway

Tel

+47 92 26 72 80

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging