sv  dk  en  

no en sv dk
Prevas Snitcher Medical

Prevas Snitcher Medical

En ny tilnærming til merking av legemidler og medisinsk utstyr.

Prevas Snitcher Medical gjør det enklere og tryggere å arbeide med etikettering av legemidler og medisinsk utstyr. Produktet er et fleksibelt print-on-demand-system som håndterer alt fra små oppgaver til kravene i store, automatiserte produksjonsanlegg.

Nye produkter raskere ut på markedet

Du slipper å gå via et trykkeri for å trykke etiketter til dine produkter. Etikettene er designet inn i systemet, og blir utskrevet direkte når det ferdige produktet er klart. Hele håndteringen med etiketter blir raskere, og time-to-market blir kortere for dine produkter.

Enkelt å bruke med full sporbarhet av produksjonen

Alle data på etikettene som ifølge myndighetenes krav må være lagret, kan lagres i systemet og gjenfinnes når som helst. Sporbarhet gjelder f.eks. innholds- eller designforandringer i etiketten. Straks en etikett blir forandret, blir det lagret i Snitcher Medical. En trykket etikett kan senere vises nøyaktig slik den ble skrevet ut.

Vellykket system

Flertallet av de store, svenske selskapene for produksjon av legemidler og medisinsk utstyr, bruker i dag systemet både innenlands og internasjonalt. Systemet utvikles og tilpasses kontinuerlig for hver kundes unike og vekslende behov. Langsiktig samarbeid med våre kunder har alltid vist seg å gi de beste resultatene.

Fleksibelt moduloppbygd system for større effektivitet

Prevas Snitcher Medical er et modulært system som stadig utvikles med nye moduler. Om nødvendig gir vi tilpasset valideringsdokumentasjon. Det gjør Prevas Snitcher Medical til et effektivt og praktisk system.
Prevas Snitcher MedicalPDF, pdf (en)

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging