language arrow_drop_down
DK SE EN
share

Produksjon

Konkurranseevne i dagens markeder krever innovasjon og utvikling, mens globalisering, forskrifter og finansielle aspekter tvinger frem faktorer som effektivitet, nøyaktighet og ansvarlighet.

I vareproduksjonen står man også overfor kontinuerlige endringer, f.eks. i form av årlige oppgraderinger, endrede utslippsstandarder, nye markeder og ny teknologi. Raskere ledetider, økt kundetilfredshet, regeloverholdelse, kontinuerlig produktivitet og forbedret arbeidskraft er derfor sentrale verdier.

Prevas tilbyr tjenester og løsninger for produktutvikling for hele verkstedindustrien. De fremste områdene i dag er tjenester og løsninger for reduksjon av produksjonskostnader, produktfornyelse, testsystem design og konsultasjon rundt regelverk.

Prevas er en erfaren leverandør av løsninger til produksjons- og bilindustrien, og vi har siden 1985 hjulpet kunder med å ta riktig beslutning. Prevas er en komplett partner og tilbyr tjenester som strekker seg fra innovasjonsprosesser og forretningssaker, til prosjektledelse og design, implementering og støtte for ulike produksjonsløsninger.


Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Robotize

  Robotize

 • Höganäs Bjuf

  Höganäs Bjuf

 • Sandvik Mining

  Sandvik Mining

 • Maxim Integrated

  Maxim Integrated

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen