sv  dk  en  

no en sv dk
Produktkostnadsreduksjon

Produktkostnadsreduksjon

Redesign for reduserte kostnader.

En av de viktigste, men noen ganger glemte, oppgavene er å arbeide proaktivt med eksisterende produkter ut fra et kostnadsperspektiv.

Hvis du regelmessig ser over designen når du gjør en livssyklusanalyse, får du et godt bilde på hvor bra produktene samsvarer med dagens komponenter og kostnadsfaktorer. Hvis du også ser på produktene fra et rent produksjonsperspektiv, får du en omfattende analyse som vanligvis fører til lavere produksjonskostnader. Samlet for du et godt beslutningsgrunnlag for hva du bør gjøre med produktet.

Prevas har et konsept og svært bred erfaring innen redesign for kostnadsreduksjon. Prevas kan raskt og effektivt finne forbedringer i konstruksjonen og identifisere de delene som er relevante for å øke dine marginer. Samtidig får du en diagnose som forteller hvilken livssyklusstatus komponentene har, om de har en aktiv status eller om de vil bli (eller allerede har blitt) klassifisert som Last Time Buy (LTB).

Ta rede på produktets aktuelle status via en livssyklusanalyse! La oss fortelle mer og vise deg referanser og forretningsmuligheter.

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging