language arrow_drop_down
DK SE EN
share

Produktkostnadsreduksjon

Redesign for reduserte kostnader.

En av de viktigste, men noen ganger glemte, oppgavene er å arbeide proaktivt med eksisterende produkter ut fra et kostnadsperspektiv.

Hvis du regelmessig ser over designen når du gjør en livssyklusanalyse, får du et godt bilde på hvor bra produktene samsvarer med dagens komponenter og kostnadsfaktorer. Hvis du også ser på produktene fra et rent produksjonsperspektiv, får du en omfattende analyse som vanligvis fører til lavere produksjonskostnader. Samlet for du et godt beslutningsgrunnlag for hva du bør gjøre med produktet.

Prevas har et konsept og svært bred erfaring innen redesign for kostnadsreduksjon. Prevas kan raskt og effektivt finne forbedringer i konstruksjonen og identifisere de delene som er relevante for å øke dine marginer. Samtidig får du en diagnose som forteller hvilken livssyklusstatus komponentene har, om de har en aktiv status eller om de vil bli (eller allerede har blitt) klassifisert som Last Time Buy (LTB).

Ta rede på produktets aktuelle status via en livssyklusanalyse! La oss fortelle mer og vise deg referanser og forretningsmuligheter.

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Sol Voltaics

  Sol Voltaics

 • Robotize

  Robotize

 • Maven Wireless

  Maven Wireless

 • Hounö

  Hounö

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen