Hem
sv  dk  en

SwedPaper valgte Infor EAM fra Prevas

Tord Svanqvist (Prevas AB) og Lars-Åke Brännström (SwedPaper)

Prevas har nå gjort et inntog i den svenske papirindustrien og levert vedlikeholdssystemet Infor EAM til SwedPaper. Infor EAM er et av verdens mest anvendte vedlikeholdssystem og benyttes innen en rekke ulike bransjer. Prevas får høyeste karakter av kundene på grunn av sine hurtige og kvalitetssikre leveranser.

SwedPaper AB er et nydannet selskap som har kjøpt papirmaskinen PM2 ved Korsnäs bruk i Gävle fra BillerudKorsnäs AB. Avhendelsen av papirmaskinen som produserer bleket kraft- og sekkepapir, var et vilkår fra EU-kommisjonen for fusjoneringen av Billerud og Korsnäs.

I midten av juni ble sammenslåingen godkjent av EU og SwedPaper hadde en og en halv måned på seg til å få i gang et nytt vedlikeholdssystem og formelt ta over eierskapet og driften av PM2 med et 60-talls ansatte.

- PM2 er en maskin som er kjent for å lage bra papir og har en velfungerende organisasjon. Derfor ville vi ta over, forklarer Lars-Åke Brännström som er Daglig Leder og en av de fire deleierne i Swedpaper – de har alle lang virksomhetserfaring, spesielt innen papirindustrien.

SwedPaper AB valgte vedlikeholdssystemet Infor EAM (Enterprise Asset Management) fra Prevas, som ble implementert og satt i drift under stort press i sommer. Som ny eier til virksomheten var det viktig for SwedPaper å involvere berørte personer i valget av nytt vedlikeholdssystem.

- Prevas bidro til dette gjennom å demonstrere systemet og ved å la berørt personell prøvekjøre løsningen. Responsen var svært positiv med 100 prosent oppslutning. Sluttbrukerne likte Infor EAM med en gang – det er enkelt å bruke, det er fleksibelt og kan raskt og enkelt tilpasses de ulike behov i organisasjonen, fortsetter Lars-Åke Brännström.

Prevas fullførte leveransen med implementering og idriftssettelse i henhold til plan.

- Alle involverte stilte opp på en beundringsverdig måte for at vi skulle klare dette. Fra konsulentene fra Prevas som implementerte og driftssatte systemet til IT-personalet på BillerudKorsnäs som bidro til at overgangen fra det gamle systemet fungerte problemfritt. Det var en sikker og trygg prosess der alle de involverte var på plass eller tilgjengelige hele tiden – det styrker ytterligere vår tiltro til Prevas, understreker Lars-Åke Brännström som er veldig fornøyd.

For mer informasjon og oppfølging                                                                                  

Tord Svanqvist, Center of Excellence EAM Prevas AB
E-mail: tord.svanqvist@prevas.se, Mobil: +46 733-75 70 68

Christer Ramebäck, Business Unit Manager Industrisystem Prevas AB
E-mail: christer.rameback@prevas.se, Mobil: +46 70-227 3395

Produktinnlogging
Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2008