Hem
sv  dk  en

Lofotprodukt implementerer Infor EAM

Infor EAM, Lofotprodukt AS


Ved vannkanten i Lofoten omgitt av hav og idylliske fjell ligger Lofotprodukt AS – hjørnesteinsbedriften som har bygd seg opp på å levere sjømat og fiskeprodukter av beste kvalitet under merkenavnet Lofoten. Nå implementerer de vedlikeholdssystemet Infor EAM fra Prevas for å understøtte kvaliteten og fortsette veksten.

Lofotprodukt AS ble etablert tilbake i 1994, men det var først ved etableringen av varemerket Lofoten i 2003 at omsetningen virkelig skjøt fart og veksten aksellererte. I dag består selskapet av rundt 140 ansatte og har produkter i butikkhyller og kjøledisker i alle landets kommuner, og en omsetning i 2012 på 274 millioner kroner. Lofotprodukt ble kåret til Årets mat- og drikkeprodusent av NHO i 2013.

”Det er viktig at vi tar de rette valgene for å fortsette veksten og samtidig opprettholder vår fokus på kvalitet”, sier Fabrikksjef i Lofotprodukt, Rune Barosen Nilssen. ”Vi har vært opptatt av å velge et system med gode referanser innen tilsvarende virksomhet og her har Infor EAM utpekt seg som et svært fremtidsrettet, brukervennlig og fleksibelt system”, fortsetter han. Selv har han jobbet på fabrikken i 10 år og vært med på en spennende utvikling.

”Samtidig gjorde også Prevas et svært godt inntrykk under evalueringen av de ulike alternativene”, skyter Teknisk Leder på Lofotprodukt, Håvard Henningsen inn. ”Jeg har aldri møtt en IT leverandør som har hatt så stor fokus også på prosessen vi skal igjennom under implementeringen av systemet med etablering av gode og effektive arbeidsprosesser underveis. Denne tilnærmingen gjør oss svært trygge på valget og vil bidra til at vi får mer ut av systemet”.

Henningsen har tatt på seg ansvaret som Lofotprodukts interne prosjektleder og samarbeider tett med ressursene fra Prevas. Implementeringen er allerede startet og man sikter på å gå live med det nye systemet i januar 2014.

”Lofoten representerer et sterkt varemerke i Norge”, sier Salgssjef i Prevas, Einar Alexander Andersen, som er svært fornøyd med avtalen med Lofotprodukt. ”Norsk fiskeindustri kjennetegnes av sitt fokus på kvalitet – riktig og effektivt vedlikehold er en viktig del av dette. Avtalen med Lofotprodukt styrker vår posisjon i denne sektoren og vi ser frem til å følge deres utvikling gjennom et tett samarbeid i årene som kommer”.

For mer informasjon og oppfølging                                                                                  

Einar Alexander Andersen, Sales EAM, Prevas AS
E-mail: einar.alexander.andersen@prevas.no, Mobil: +47 41 53 73 13

Tord Svanqvist, Center of Excellence EAM Prevas AB
E-mail: tord.svanqvist@prevas.se, Mobil: +46 733-75 70 68

Produktinnlogging
Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2008