Hem
sv  dk  en

J.E. Ekornes AS effektiviserer lagerstyring med Prevas

Har vært med på å utvikle løsningen Prevas EAM Warehouse mot Infor EAM.

J.E. Ekornes AS er den største møbelprodusenten i Norden og eier bl.a. merkenavnene Ekornes®, Stressless® og Svane®. Stressless er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen. mens Ekornes, Stressless og Svane er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge. Produksjonen foregår i 7 fabrikkanlegg, 6 i Norge og 1 i USA, mens produktene selges over store deler av verden gjennom egne salgsselskaper i utvalgte markeder.

J.E. Ekornes AS valgte sommeren 2012 vedlikeholdssystemet Infor EAM fra Prevas da de skulle velge nytt vedlikeholdssystem for konsernet. Systemet ble implementert ved hovedfabrikken i Sykkylven høsten 2012 og man gikk live i januar 2013.

Nå har vi sammen med deres vedlikeholdsteam utviklet en løsning mot Infor EAM for enklere håndtering av uttak og retur til lager, samt lagertelling med hjelp av strekkoder og håndholdte enheter. Løsningen er svært enkel i bruk og har allerede gitt flere gevinster for J.E. Ekornes AS.

"Prevas Inventory / mobil lagertelling er svært effektiv, vi brukte 7 timer på varetellingen en jobb som tidligere tok flere dager", sier Vidar Blindheim, Vedlikeholdskoordinator ved J.E. Ekornes AS. ”Prosessen for å ta ut og returnere deler har blitt effektiv og enkel samtidig som vi har full kontroll og lagertellingen kan vi gjennomføre rett på en iPad med en trådløs scanner når det passer oss. Brukerne er svært positive!”

Prevas lanserer offisielt løsningen for kundene i et eget arrangement i Oslo januar 2014, men den er tilgjengelig for demonstrasjon og bestilling allerede nå. På arrangementet i januar vil man også vise siste versjon av Prevas EAM Connector – et brukervennlig grensesnitt rettet spesielt mot utførere som både kan kjøres på PC og valgfritt nettbrett som har blitt godt mottatt og har skapt økt engasjement og involvering hos flere kunder.

”Prevas EAM Warehouse er et godt eksempel på hvordan vi kan levere merverdi for kundene våre”, sier Einar Alexander Andersen, Salgssjef i Prevas. ”Alt handler om å skape en mest mulig effektiv og brukervennlig prosess for kunden, slik at de sparer unødig tid og kostnader. Sammen med Prevas EAM Connector får kundene en svært effektiv løsning som gir resultater.”

For mer informasjon og oppfølging

Einar Alexander Andersen, Sales EAM, Prevas AS
E-post: einar.alexander.andersen@prevas.no, Mobil: +47 41 53 73 13

Tord Svanqvist, Center of Excellence EAM Prevas AB  
E-mail: tord.svanqvist@prevas.se, Mobil: +46 733-75 70 68


Produktinnlogging
Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2008