sv  dk  en  

no en sv dk
Prevas Customer Summit 2015

Foredragsholdere

Björn Andersson

Einar Alexander Andersen Sales Manager Industriell IT, Prevas AS

Einar Alexander har bakgrunn som Diplomøkonom og har jobbet med salg og markedsføring av Infors EAM løsninger i mer enn 15 år. I år 2000 var han med og etablerte Psiam i Norge hvor han startet med salgs- og markedsføringsoppgaver og etter hvert fikk anledning til å lede selskapet. Gjennom disse årene har han jobbet med en rekke EAM kunder innen offentlig og privat sektor og trives når han får møte nye kunder og diskutere deres utfordringer. Etter en fin utvikling ble Psiam kjøpt av Prevas i 2013 og Alex jobber nå som Salgssjef for EAM produktene i Norge.

Bjørn Moland

Bjørn Moland
Product Manager EAM, Prevas AS

Bjørn har jobbet med systemer for vedlikeholdsstyring siden 1985. Han har vært drifts- og produktsjef for EAM systemene fra Datastream og Infor siden 1996 og var også med og etablerte selskapet Psiam i Norge i år 2000. Han har erfaring både nasjonalt og internasjonalt og har jobbet mot kunder innen olje & gass, landbasert industri som næringsmiddel- og legemiddelproduksjon, offentlig sektor med VA og infrastruktur, med mer. Bjørn har jobbet som prosjektleder, funksjonell konsulent og løsningsarkitekt i et stort antall Psiam og Prevas prosjekter og jobber til daglig også med presale og som kursholder i Infor EAM.

Björn Andersson

Morten Langbo
Sales Manager Industriell IT, Prevas AS

Morten har bakgrunn som Økonom og har jobbet som konsulent innen økonomi og systemintegrasjon. De siste 15 årene har han arbeidet med salg og markedsføring av IT løsninger til norske kunder. Han begynte i 2014 i Prevas hvor han nå arbeider med salgs- og markedsføring av Infors EAM løsninger og konsulenttjenester.

Björn Andersson

Hans Olav Thorsteinshaugen
Vedlikeholdssjef, Hexagon Ragasco AS

Hans Olav Thorsteinshaugen har jobbet med automatisert produksjon i hele sin aktive yrkeskarriere og vært ansatt i Hexagon Ragasco siden 2004. Siden 2015 har han hatt stillingen som Vedlikeholdssjef.

Jean-Frédéric Gauvin

Therese Dransfeld
Logistikkoordinator, Hexagon Ragasco

Therese Dransfeld har jobbet i Hexagon Ragasco siden februar 2016. Hun har vært prosjektleder for oppgradering og innføringen av Infor EAM i produksjonen, spesielt med fokus på bruk av Infor EAM Mobil. I dag er hun logistikkansvarlig for lager og pakkelinje.

Björn Andersson

Pål Herstad
Business Developer, Elvenite AS

Pål har jobbet med forretningsutvikling i Elvenite siden 2014. I hovedsak jobber han mot kunder innen sjømat og akvakultur hvor han fokuserer på ERP-løsninger og tjenester innen forretningsanalyse (Business Intelligence).

Björn Andersson

Lars-Olof Hansson
Senior konsulent BI & applikasjonsutvikling, Elvenite AB

Lars-Olof er medeier i Elvenite og har vært med helt siden 2007. Han har lang erfaring fra ulike verktøy som Movex/M3, Qlik, Microsoft Development & Reporting tools, etc. og har jobbet mot en rekke kunder innen næringsmiddel og andre bransjer.

Björn Andersson

Michael Jansson
Improvement Leader/Forbedringsleder, Löfbergs

Michael Jansson er utdannet som vedlikeholdstekniker og har blant annet studert ved Karlstads universitet. Han har stor erfaring med vedlikeholds- og forbedringsarbeid innen både tilvirknings- og livsmiddelindustrien. Michael brenner for det praktiske arbeidet med kontinuerlige forbedringer og synes det er viktig å få med seg alt personalet i utviklingsarbeidet.

Et effektivt og forebyggende vedlikehold er en forutsetning for at Löfbergs skal kunne fortsette å øke sin produksjon av kaffe. En ny vedlikeholdsstrategi koblet til deres nye vedlikeholdssystem har bidratt til at de har effektivisert vedlikeholdet med 45 % - og det på bare tre måneder.

Björn Andersson

Asle André Vagle
Teknisk Sjef ved Orkla Home & Personal Care på Ski

Asle André Vagle er utdannet elektronikkingeniør og kjemiingeniør og har jobbet i Orkla siden 2013. Etter flere år som Prosjektleder ved Orkla Foods i Fredrikstad er han nå Teknisk Sjef ved Orkla Home & Personal Care på Ski. Hans allsidige bakgrunn omfatter kjemi, analyseinstrumenter og analyseteknikker, elektronikk, automasjon og industriell IT, samt prosess, produksjon og prosjektledelse.

Björn Andersson

Dag Kjensbekk
Prevas AS

Dag Kjensbekk har lang erfaring fra innføring av og rådgivning rundt vedlikeholdssystemer. Med fagbrev som fagoperatør i næringsmiddelindustrien startet han som fagoperatør i Cerealia Mills på 90-tallet hvor han etter hvert ble Prosjektleder / Teknisk leder og har siden vært Vedlikeholdssjef på Coca-Cola Drikker og Produksjonssjef i Berendsen Tekstilservice før han ble en del av vår EAM organisasjon i Norge i 2012. Som kunde har han vært ansvarlig for å implementere både Maximo og Infor EAM i egne organisasjoner og har derfor en unik posisjon i diskusjonen med kundene.

Björn Andersson

Mads Drange Pedersen
Automasjonstekniker, GE Healthcare

Mads Drange Pedersen er utdannet automatiker og har jobbet for GE Healthcare Lindesnes siden 2002. I denne perioden har han blant annet jobbet med kalibrering og vedlikehold. Han er nå ansvarlig for kritikalitetsklassifisering av prosessinstrumentering ved fabrikken. I de to siste årene har han deltatt aktivt i prosessen med å gå fra et frittstående kalibreringssystem til implementering av kalibreringsmodulen i Infor EAM.

Björn Andersson

Gunnar Andreas Aarvold
Leder Marked- og Forretningsutvikling, MainTech AS

Gunnar Andreas er, ulikt de fleste andre han leder, kun selvutnevnt vedlikeholdsekspert. Gunnar Andreas omgir seg alltid med et godt humør og en utrolig arbeidskapasitet. Med mottoet, "alt vi gjorde i går kan forbedres i morgen" er han ukuelig opptatt av forbedring. Gunnar Andreas har vært med fra starten av MainTech, men i 2006 lokket Svalbard der han var vedlikeholdsjef for Svea-gruven i tre år. Når kollegaene begynte å bli engstelige for at fastlandslivet ikke fristet lenger, måtte han og familien dras ned igjen i 2009. I dag er Gunnar Andreas en mye brukt foredragsholder innen vedlikeholdsstyring og forbedringsarbeid.

Mer info:

Vi vil takke vår partner og sponsor

Infor

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging