sv  dk  en  

no en sv dk
Grunnleggende verdiene i Prevas

vi valgte prevas

DET FINNES INGEN VANLIGE DAGER!

Vi tilbyr utfordringer innen mange forskjellige områder og jobber med kunder som driver virksomhet i en rekke vidt forskjellige segmenter. Derfor kan det være vanskelig å beskrive en helt vanlig dag på Prevas. Se filmene og intervjuene med våre medarbeidere der de beskriver oppdragene sine og forteller om hvorfor de valgte Prevas.

ANNA NORDENFELT, konsulentsjef

Anna har en mastergrad i informatikk fra Linköpings Universitet.

Hun elsker å samarbeide med mennesker fra forskjellige deler av verden og har vært med på å sette sammen et nytt team på kontoret vårt i Bangalore i India.

IDA LUNDIN, udvikler

«Jeg kunne se at de som jobbet her, trivdes med hverandre og jobbene sine.»

Hva fikk deg til å velge Prevas som arbeidsgiver? Det var Prevas sin bredde innen produksjons- og prosessindustrien som fikk meg interessert. Jeg følte at Prevas kunne gi meg muligheter til å utvikle meg og vokse i selskapet. Og jeg kunne se at de som jobbet i selskapet, trivdes med hverandre og jobbene sine, det var også et viktig aspekt for meg.

Hva er det beste med jobben din? Arbeidet mitt er morsomt og kreativt. Jeg elsker å lære nye ting, og det gjør jeg hele tiden. Prosjektene og kundene varierer, det er aldri kjedelig.

JOHANNES BJÖRK, udvikler og elektronikingeniør

«Jobben er morsom og innebærer stor frihet og mye ansvar.»

Hva fikk deg til å velge Prevas som arbeidsgiver? Jeg syntes at Prevas virket som en spennende bedrift, og da jeg skulle skrive masteroppgaven på universitetet, søkte jeg meg til Prevas, og da ble det som det ble.

Hos Prevas har jeg det gøy på jobb, jeg blir oppmuntret til kontinuerlig kompetanseutvikling, og jeg får frihet, men også ansvar.

JENNY ÅGREN, udvikler

«Det beste med jobben min er at den er veldig kreativ og variert.»

Hva er dine viktigste interesseområder? Mine største interesseområder på jobb er problemløsning og programmering. Jeg er ganske analytisk anlagt som person og trives best når jeg kan fordype meg i et problem, eller når jeg får være med på å utarbeide løsninger som forbedrer eller forenkler noe for kunden.

MATS EURÉN, projekt manager, udvikler og teknisk salgssupport

«Man får være med på interessante og utfordrende oppdrag sammen med smarte og hyggelige arbeidskollegaer.»

Hvordan vil du beskrive Prevas som arbeidsgiver? I Prevas prøver vi å jobbe som et team, der ambisjonen er å bruke hvert individs sterke sider og samtidig oppmuntre til utvikling når det finnes svake sider. Vi lytter til medarbeidernes synspunkter, forslag og initiativer. Vi har regelmessige sosiale aktiviteter der vi møtes og omgås i andre sammenhenger, noe som i tillegg til stimulerende arbeidsoppgaver er viktig for å skape engasjement.

Som konsulent i Prevas vil vi at du skal utvikle deg. Dette er viktig for oss siden vi hele tiden må innfri kundenes behov, og vi tror også at det er en forutsetning for at du skal trives. Søk på våre ledige stillinger.

Kontakt

For mer informasjon

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging