sv  dk  en  

no en sv dk

Xilinx FPGA-opplæring med Prevas

Xilinx FPGA Partner

Xilinx Official Authorized Training Provider (ATP) 
 
Prevas er det eneste selskapet i Norden som er godkjent som Xilinx Official Authorized Training Provider (ATP). Som offisiell opplæringspartner har Prevas instruktører som er sertifiserte av Xilinx og autoriserte til å bruke Xilinx' opplæringsmateriell. Ved kundeopplæringer i regi av ATP brukes det opplæringsmateriell av høy kvalitet, som er utviklet av Xilinx og som utnytter spesialkunnskapen og det omfattende nettverket som Xilinx ATPer har.

Vi tilbyr både kurs ved våre anlegg og kundespesifikke kurs. En av de mange fordelene med å samarbeide med Prevas innen forskning og utvikling, er at vi alltid fokuserer på kunnskapsformidling til våre kunder. En viktig del av våre kjerneverdier er å sørge for åpenhet og dele kunnskapene med kollegaer, samarbeidspartnere og kunder.

Som leverandør av komplekse FoU-tjenester må vi alltid ha det nyeste hva angår teknologi, metoder og verktøy. Fordi vi hele tiden jobber med markedsledere i ulike industrisegmenter, har vi alltid kompetanseutfordringer å leve opp til i virkelige prosjekter.

Kontakt

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel

+47 41 53 73 13

Michael Johansson

Michael Johansson

Consultant Manager

Tel

+46 8 726 40 47

Prevas

Med spisskompetanse innen
innbygde systemer og
industriell IT bidrar Prevas
med innovative løsninger
som skaper vekst.

info@prevas.no

Kundesupport

Sertifisert

ISO 9001:2015

Vanlige spørsmål
info@prevas.com

Spørsmål vedrørende personopplysninger
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produktinnlogging