language arrow_drop_down
DK SE EN
Nyhet: 2023-06-19

Prevas vinner pris under HxGN Live 2023

Prevas ble kåret til Outstanding Channel Partner EMIA 2023 av Hexagon. HxGN LIVE Global er en årlig konferanse arrangert av Hexagon der fremtidsfokuserte automasjonseksperter fra hele verden deltar.

Caption: Isabelle Isherwood (Hexagon), Einar Alexander Andersen (Prevas) and Thierry Obédé (Hexagon).

Forrige uken gikk HxGN Live Global av stabelen i Las Vegas, USA. Hovedformålet med HxGN Live Global er å gi deltakerne en plattform for å dele kunnskap, erfaringer og beste praksis innenfor Hexagons teknologiske løsninger og tjenester.

Konferansen gir også en mulighet for deltakerne å bli kjent med de nyeste innovasjonene, trendene og fremtidige retninger innenfor Hexagons portefølje av produkter og er derfor et viktig arrangement for de som er interessert i å holde seg oppdatert på den nyeste utviklingen innenfor geospatiale og industrielle teknologier, samt å bygge nettverk med bransjekolleger og eksperter.

I år samlet konferansen mer enn 3 600 deltakere fra 77 ulike land, deriblant fagfolk, eksperter og beslutningstakere fra ulike bransjer inkludert bygge- og anleggssektoren, produksjon, gruvedrift, energi, offentlig forvaltning og mer.

Prevas, som er en strategisk partner for Hexagon rundt løsningen HxGN EAM, var nominert i to ulike priskategorier. Representanter fra både Norge og Sverige var på plass og fikk gleden av å bli utropt som vinner av kategorien Outstanding Channel Partner EMIA 2023.

Prevas fikk utmerkelsen blant annet for sin omfattende erfaring med HxGN EAM og evne til å levere kundeverdi over tid. Prevas sitt EAM-team er høyt verdsatt av kundene.