language arrow_drop_down
DK SE EN

Hello Possibility.

Vi løser problemer. Mange vil nok påstå at vi gjør det med ulike tekniske løsninger – og det kan nok stemme. Men enda viktigere er kanskje oppfinnsomheten. Det som Prevas egentlig handler om. Om at vi sammen ser det som andre ikke ser. Om muligheter.

Vi tror at det nettopp er oppfinnsomheten som kommer til å redde verden. Dyktige menneskers evne til å se løsninger som enda ikke finnes. Som gjør det mulig for hjertesyke å måle og melde fra om EKG til sykehuset via en tilkobling hjemmefra. Eller som hjelper stålindustrien med å effektivisere produksjonen og samtidig redusere energiforbruket. Eller som ser, hvordan man gjennom smart sensorteknologi kan redusere risikoen forbundet med knekirurgi.

Vi tror at oppfinnsomheten kommer til å bidra til mye annet også. Annet som kanskje ikke er like stort, men som likevel er viktig for mange menneskers hverdag. Som å sørge for at iskremen smaker det samme uansett hvor i verden du kjøper den. Passe på sykkelen din og avgi alarm hvis noen forsøker å rappe den. Eller gjøre det mulig for deg å kontrollere fertiliteten din uten å ha satt en fot innenfor døren hos legen.

Dette er bare noen av de titusenvis av problemene vi har løst siden vi begynte i 1985. Alt takket være oppfinnsomme kollegaer og kunder som har sett noe ingen andre har sett. Det er slik vi vil ha det. Vi kaller det Hello Possibility.

Les mer om andre muligheter vi har sett og realisert her.

Kunder som har sett mulighetene

Vi har kunder innen de fleste bransjer. Felles for de fleste er at de ønsker å dra større nytte av mulighetene som følger av den teknologiske utviklingen. Det kan handle om å finne nye konkurransefordeler, skape nye eller utvikle eksisterende produkter og tjenester, eller effektivisere en industri. Eller noe helt annet. Kundene våre står ofte overfor store og vanskelige utfordringer som krever erfaring og oppfinnsomhet for å kunne løses. Og det er som regel her vi kommer inn i bildet.

Siden 1985 har vi sett utfordringer og funnet muligheter i bransjer der det stilles høye krav. Life Science er et eksempel, med krav til høy sikkerhet, lovpålagte krav og pålitelighet. Eller produksjonsindustrien med sin globale konkurranse og et sterkt press for å skape endring med tanke på bærekraft. Bare for å nevne to. Her er noen av kundene våre som har sett mulighetene:

ABB, Ambu, Atlas Copco, Ericsson, GKN Driveline, Hounö, Hy5, Kontigo Care, Löfbergs, Outokumpu, Sandvik, Zenicor og Volvo.

Hva kan vi tilby deg?

Det korte svaret: Forandring og glede. Egentlig handler hele vårt tilbud om det. Forandring ved at vi benytter oss av teknisk og digital oppfinnsomhet til å ta et produkt, en tjeneste eller en industri og gjøre det eller den mer effektiv, mer brukervennlig og mer lønnsom. Som regel alle tre samtidig.

Glede ved at positiv forandring faktisk er morsomt. Hele veien fra vi går sammen for å finne løsninger på ulike problemer, til følelsen når den ferdige løsningen er på plass. Akkurat slik som det skal være.

Våre tilbud er spisset og inneholder ofte brikker som gjør at vi ikke trenger å begynne fra begynnelsen av igjen i hvert enkelt prosjekt. Velkommen til å lese det lange svaret med fine og dype tekniske aspekter på hva vi kan tilby deg, her.

Vår forretningskultur

Felles kjerneverdier er nøkkelen til vår suksess. De legger grunnlaget for bedre kommunikasjon og samarbeid, reduserer behovet for detaljerte regler og forskrifter og gjør organisasjonen vår smidigere og mer medarbeidervennlig. Felles verdier fungerer som en enighet og lar alle jobbe friere innenfor vår felles forståelse.

At vi deler verdier betyr ikke at vi er like. Vi omfavner ulikheter og fremmer mangfold. Vi mener at det er viktig med unike individer for å skape sterke og vellykkede team.

Verdiene våre er prinsipper som vi bruker som veiledning til vår daglige adferd i relasjoner med både kunder og medarbeidere. Når vi respekterer verdiene våre og handler i tråd med dem, manifesteres forretningskulturen vår.

I Prevas kan vi oppsummere verdiene våre i akronymet BOAT – Business driven, Open Minded, Active og Team Player.

en lærende og teknisk utviklende arbeidsplass

Inspirasjon

Siden starten i 1985 har vi løst flere titusentalls problemer sammen med kundene våre – i mange ulike bransjer.

Les mer om andre muligheter vi har sett og realisert

Les mer om våre tilbud

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Karlstad kommune

  Karlstad kommune sikrer fremtidens VA-vedlikehold med HxGN EAM

 • Göteborgs Spårvägar

  Standardisert og skybasert vedlikeholdssystem, samarbeid mellom Göteborgs Spårvägar og Prevas

 • Hexagon Ragasco

  Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

 • Hydroscand

  Fleksibelt produksjonssystem til Hydroscand

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen