language arrow_drop_down
DK SE EN

Grunnverdiene våre definerer oss

Felles kjerneverdier er nøkkelen til fremgangen vår. De baner vei for bedre kommunikasjon og samarbeid, reduserer behovet for detaljerte regler og forordninger og gjør organisasjonen vår mer agil og dynamisk. Verdiene våre fungerer som en gjensidig avtale og gir større frihet til å handle selvstendig.

At vi deler felles verdier betyr ikke at vi alle er like. Vi elsker forskjeller og fremmer mangfold. Vi tror at unike individer er viktige for å skape sterke og fremgangsrike team og at det igjen bidrar til å bygge tillit både oss imellom og med kundene våre. Som kollegaer og venner samarbeider vi for å løse komplekse problemer med banebrytende teknologi, en intuitiv tankegang og ren kreativitet.

Verdiene våre styrer vår daglige atferd overfor kundene og kollegaene våre. Når vi respekterer verdiene våre og handler i henhold til dem, gir vi uttrykk for vår bedriftskultur.

I Prevas sammenfatter vi verdiene våre i akronymet BOAT – Business driven, Open-minded, Active og Team player. Vil du være med på reisen vår? Søk på våre ledige stillinger eller kontakt oss, så får du vite mer!

Business Driven
For oss betyr forretningsorientert å være hjelpsom, oppmerksom og engasjert. Vi mener det er svært viktig å se ting fra kundens perspektiv for å forstå deres utfordringer og behov, slik at vi kan gjøre det som er best for dem. Ved å være forretningsorienterte kan vi etablere langvarige, positive relasjoner.

Open Minded
Hvis vi holder et åpent sinn vurderer vi alltid ideer og synspunkter som avviker fra det vi er vant med. Vi ser på forandringer som potensielle muligheter. Dette kan kreve at man går ut av komfortsonen og utforsker nye muligheter. Denne prosessen kan ofte være utfordrende, men avgjørende for å forstå kompliserte problemer, finne kreative løsninger og hjelpe oss med å vokse som personer.

Active
Våre handlinger er avgjørende. Hos Prevas dyrker vi den indre styrken, drive og lidenskapen hos hvert enkelt individ. Vi oppfordrer alle til å tenke stort, utfordre det etablerte og innovere. Det er greit å gjøre feil, for det hjelper oss til å bli enda bedre til det vi gjør..

Team Player
I Prevas arbeider vi i team. Uansett om det er et team med kolleger eller et kombinert team med kunder, partnere og til og med konkurrenter, har vi sterk tro på at man oppnår større ting gjennom samarbeid.

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Karlstad kommune

  Karlstad kommune sikrer fremtidens VA-vedlikehold med HxGN EAM

 • Göteborgs Spårvägar

  Standardisert og skybasert vedlikeholdssystem, samarbeid mellom Göteborgs Spårvägar og Prevas

 • Hexagon Ragasco

  Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

 • Hydroscand

  Fleksibelt produksjonssystem til Hydroscand

Kontakt oss!

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen