language arrow_drop_down
DK SE EN
share

Produkter og plattformbaserte løsninger

Snarveier til smarte produkter.

Vi vil at ditt produkt skal dra nytte av våre tidligere utviklingsprosjekter. Derfor har vi samlet våre løsninger i maskin- og programvare til et bredt program av ferdige byggesteiner som kan brukes i deres neste utviklingsprosjekt. Takket være ferdige plattformer og byggesteiner kan vi kraftig redusere tiden og utviklingskostnaden frem til markedsferdig produkt.

I stedet for å finne opp hjulet gang etter gang, konsentrerer vi oss om egenskapene som gjør deres produkt unikt og konkurransedyktig.

Gå fra nyutvikling til gjenbruk
I de fleste utviklingsprosjekter for innbygde teknologi står kjerneteknologien bare for en liten del av det faktiske utviklingsarbeidet. Det som gjenstår, er det som kreves for å realisere kundens kjernefunksjonalitet. Vi i Prevas har tatt på oss å levere den beste realiseringsløsningen for kundene, slik at de kan fokusere på kjernevirksomheten.

Det er derfor vi legger ned mye tid og arbeid på å identifisere hva en vindmølle har til felles med en ultralydskanner, hva et klimaanlegg har til felles med en rensemaskin for korn og hva en kredittkortterminal har til felles med et informasjonssystem for passasjertog.

Samarbeidspartnere

Prevas' partnerstrategi bygger i grunnen på å levere komplette løsninger, fra idé til ferdig produkt. For å kunne tilby best mulig løsning har vi valgt å samarbeide med en rekke partnere. Med vår bransjekunnskap tar vi ansvar for helheten og integreringen av nettopp ditt utviklingsprosjekt.

Samarbeidspartnere

 • congatec​
 • Freescale
 • National Instruments
 • Telia M2M Partner Program
 • Xilinx

National Instruments Gold Alliance Partner

Prevas kan vise til mer enn ti års erfaring med å bygge systemer basert på plattformer fra National Instruments (NI). Sertifiserte systemarkitekter og utviklere med NI´s LabVIEW som spesialfelt, bistår i kundeprosjekter med tilpassede systemer som gir høy fleksibilitet og brukernytte. Samarbeidet omfatter også felles markedsføringsaktiviteter og seminarer.

Som Gold Alliance Partner har Prevas adgang til NI´s utviklingsplaner, beta-lanseringer og prioritert teknisk support, fordeler som kommer alle våre kunder til gode. Prevas tilbyr også egenutviklede NI-relaterte funksjonsmoduler som sterkt kompletterer NI´s systemplattformer.

congatec-relaterte moduler

Partnerskap mellom congatec, Freescale og Prevas skaper nye spennende muligheter, spesielt hva angår Freescale i.MX6-baserte produkter.

Tradisjonelt har modulmarkedet vært sterkt påvirket av x86-baserte produkter. Med Freescale i.MX6 har ARM kommet sterkt inn på COM-markedet (Computer-On-Module), der Freescale i.MX6 er en CPU-serie med 1, 2 eller 4 kjerner i kretser med samme format. congatec har lansert et COM-kort med denne CPU, conga-QMX6, som ble satt i serieproduksjon høsten 2013.

Med 1, 2 eller 4 kjerner og en frekvens på 1 GHz er de små operativsystemenes tid forbi, og conga-QMX6 ber praktisk talt om å få kjøre Android, Linux eller Windows Embedded. De fleste COM-kort leveres med BSP (Board Support Package) for utvikling, noe du kan velge å bruke i begynnelsen av prosjektet, men av stabilitets- og vedlikeholdsårsaker anbefales ikke dette for de endelige produktene. Hvis du vil ha et innbygde produkt med lang levetid og som kan oppdateres uten større kodeendringer, bør du velge skreddersydd BSP.

For å gjøre det enklere å komme i gang med riktig BSP har Prevas utviklet en OE-lite Linux-basert BSP for conga-QMX6, som gir et godt utgangspunkt for videre arbeid og som inkluderer grunnleggende bootloader, ny Linux-kjerne, X.Org og Qt. Denne BSP leveres for øyeblikket til Prevas' kunder for oppstartsprosjekter på conga-QMX6, opplæring innen utvikling av innbygde Linux-BSP osv. 

Gi oss gjerne flere problemer

Siden starten i 1985 har vi løst flere titusentalls problemer sammen med kundene våre – i mange ulike bransjer.

Les mer om våre tilbud

Les mer om andre muligheter vi har sett og realisert

Kontakt oss

For more information

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Cylock

  Cylock

 • Arctic Systems

  Arctic Systems

 • LYS Technologies

  LYS Technologies

 • Ocean Harvesting Technologies

  Ocean Harvesting Technologies

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen