language arrow_drop_down
DK SE EN

Robotløsninger

Totalleverandør av robotbaserte automatiseringsløsninger.

Automatisering og effektivisering av produksjonstrinn er blant de viktigste grepene ledelsen i en bedrift kan ta for å møte utfordringene fra dagens konkurranseutsatte marked.

ALT INKLUDERT
Prevas innehar solide kunnskaper om fagområdet og med vår ledende ekspertise innenfor elektronikk, programvare og mekanikk i tillegg til robotprogrammering kan vi bygge komplette robotbaserte produksjonsenheter som gjør deg mer konkurransedyktig. Vi bruker både egne og andres produkter i løsningene våre, og prosjektene styres alltid av konsulenter med solid erfaring fra bransjen. Vi tar også på oss mindre oppdrag, deriblant delprosjekter innenfor mekanikk, konstruksjon, programmering og programvare, og kan også være behjelpelige med å gjøre endringer i mindre, eksisterende stasjoner.

ÉN PARTNER MED FULL KONTROLL
I de senere årene har vi fokusert på å levere systemer for programmering og såkalt parent control. Nå kan vi også levere maskinvaren – det vil si en robot og en komplett installasjon med gripeenheter og eksterne enheter – og videreutvikle og skreddersy konseptet og mekanikken til et konkret bruksområde. Prevas tar seg av både levering og montering og sørger for at kunden får en bruksklar robot som svarer til behovsspesifikasjonene. Vi monterer deretter roboten på nytt i kundens lokaler. Når vi har gjort vårt, har du en ferdig og bruksklar automatiseringscelle.

Noen av kundene våre
ABB, GKN Driveline, Sandvik, Scania, Tetra Pak og Volvo.

Kontakt oss

Peter Karlsson

Manager Automation, Prevas AB

Tel +46 70 399 00 01

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Uddeholm

  Automasjon for bærekraft og kvalitet

 • ABB Robotics AB

  Robot bygger roboter i ABB

 • ASM Foods

  Smakfull utvikling

 • GKN Driveline

  Fremtidsorientert robotsatsing hos GKN

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen