language arrow_drop_down
DK SE EN

Prosjektledelse

Håndtering av komplekse FoU-prosjekter. Øk produktiviteten og digitaliseringstakten med vår hjelp!

Vi har kunder innen de fleste bransjer. Felles for de fleste er at de ønsker å dra større nytte av mulighetene som følger av den teknologiske utviklingen. Kundene våre står ofte overfor store og vanskelige utfordringer som krever erfaring og oppfinnsomhet for å kunne løses. Og det er som regel her vi kommer inn i bildet.

Vi har evnen til å håndtere hele kjeden fra idé til design, utvikling, verifisering og validering, sertifisering, industrialisering, produksjon og deretter support, vedlikehold og oppgraderinger.

En kompetent prosjektleder er formodentlig den viktigste enkeltressursen for en vellykket leveranse av et FoU-prosjekt. Prevas har en solid prosjektkultur og en enestående historikk når det gjelder å levere prosjekter i tide. En av hemmelighetene bak vår suksess er at vi hele tiden arbeider for å effektivisere vår utviklingsmodell og ta til oss de beste delene av prosjektledelsesfilosofiene hos våre mange markedsledende kunder.

Vi har vårt Project Management Office, som fungerer som supportorganisasjon for våre prosjektsponsorer og prosjektledere, som sikrer at vi opprettholder de høye kvalitetsstandardene.

Vi har ekspertkonsulenter med kompetanse innen risikohåndtering, risikoanalyse, PMI, PMP, FMEA/FMECA, kvalitetssikring iht. ISO 13485, EIC 62304, SIL, Scrum, funksjonsdrevet utvikling, agil utvikling og mye mer.

I tillegg til generell og teknisk prosjektledelse tilbyr vi prosjekttjenester som kvalitetssikring, interngranskinger og validering.

Gi oss gjerne flere problemer

Siden starten i 1985 har vi løst flere titusentalls problemer sammen med kundene våre – i mange ulike bransjer.

Les mer om våre tilbud

Les mer om andre muligheter vi har sett og realisert

Kontakt oss

For more information

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Sordin

  Innovative hørselvern for fungerende gruppekommunikasjon

 • JABII

  JABII gjør kampsport morsomt og smertefritt

 • Realheart

  Realheart TAH – et «ekte» kunstig hjerte

 • Force Technology

  Får avansert industriell skanning til å fungere

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen