language arrow_drop_down
DK SE EN

Verdiskapende vedlikeholdsløsninger (EAM)

Faktabaserte beslutninger øker mulighetene for å oppfylle bærekraftsmål og bruke ressurser som materialer, energi, mennesker og miljø på en klok måte. Et verdiskapende vedlikeholdssystem er gull verdt!

Med godt planlagt og forebyggende vedlikehold kan du skape bedre tilgjengelighet, øke produktiviteten og redusere vedlikeholdskostnadene.

Ønsker du også å dra nytte av bransjespesifikke standardprosesser basert på beste praksis, for å slippe å oppfinne hjulet en gang til? Da kan vi hjelpe deg.

Vi leverer og implementerer en brukervennlig og skalerbar vedlikeholdsløsning (EAM) for kloke beslutninger, der du får en detaljert oversikt over hele vedlikeholdsbehovet ditt. Sagt på en enklere måte mener vi at om du gir medarbeiderne dine forutsetninger for å gjøre jobben sin på beste måte, blir resultatet at kundene dine får service i verdensklassen. Og samtidig tas anleggene dine hånd om på beste måte.

Vi har valgt å jobbe med markedets beste vedlikeholds- og feltserviceløsninger. Over 80 kunder har fått hjelp av oss i prosjektene sine med innføring av vedlikeholdsløsninger. Det har gitt oss bred erfaring og vi forstår virksomhetsprosesser innen vedlikehold. Mange av kundene våre planlegger også sin reise fra on-premise til skyen sammen med oss.asjon

Les mer og vurder om nettopp din virksomhet kjenner seg igjen i mulighetene og utfordringene nedenfor.

Medarbeiderne dine kan frigjøre opptil 20 % av tiden sin

Systemtrøbbel og dårlige prosesser? Et moderne vedlikeholdssystem støtter forretningsprosessene og gir dere mulighet til å automatisere virksomheten. Det gjør bedriften din til en attraktiv arbeidsgiver. Det gir dere mulighet til å skape verdi for kundene - i stedet for at vedlikeholdssystemet og unødvendige arbeidsmomenter blir en stressfaktor og enda verre, et arbeidsmiljøproblem. Med innføring av et markedsledende vedlikeholdssystem har andre bedrifter i gjennomsnitt økt produktiviteten hos sine medarbeidere med opptil 20 %.

Opptil 20 % færre driftsstopp i anleggene deres

Har dere for mange akutte reparasjoner, som er kostbare og fører til uforutsette driftsstopp? Ville det ikke vært bedre å jobbe med planlagt vedlikehold, slik at de riktige ressursene finnes på stedet til riktig tidspunkt? Forebyggende vedlikehold kan være tilstandsbasert eller prediktivt, og dere starter reisen når det passer dere.

Kunden i fokus

Bruker dere for lite tid på å gi verdi til kundene deres? Konkurransen om kundene er tøff, og i lengden er det den som leverer den beste verdien, som vinner. Effektive og fornøyde medarbeidere med de riktige forutsetningene kommer til å ha kunden i fokus.

Bærekraft for å spare på jordens ressurser

Hvordan ville det vært å oppnå økt levetid, samtidig som driftskostnadene for anleggene deres gikk ned? Med et markedsledende vedlikeholdssystem får dere den støtten dere trenger. I dag er også gjenbruk en nødvendighet for at verdens ressurser skal holde til kommende generasjoner. Mange selskaper har begynt å selge brukte og restaurerte produkter.

Et godt vedlikeholdssystem støtter bærekraftsprosessen og bidrar til å ivareta investeringene gjennom hele livssyklusen. Bærekraft er også å jobbe papirløst og digitalt og ha med seg all informasjon om anlegget når arbeidsordren utføres. Det kan handle om arbeidsinstruksjoner, tegninger, historikk, reservedeler, osv. Hvilke bærekraftsmål har dere?

KPIer for å styre virksomheten

Har dere dårlige eller ingen KPIer? Stadige forbedringer er en nødvendighet hvis du skal henge med i utviklingen. For å kunne styre virksomheten og ta riktig beslutning må du kunne analysere virksomheten. Hva trenger du for å ta riktig beslutning og hva ønsker du å forbedre? Kapasitetsutnyttelse, first-time fix-rate, forholdet mellom akutte og planlagte driftsstopp eller annet?

EN PARTNER FOR FREMTIDEN

Vi tilbyr effektive kundetilpassede løsninger for din bransje og etablerer langvarige kunderelasjoner. Prevas er:

HxGN EAM Channel partner

Hexagon Channel Partner, HxGN EAM

IFS Ultimo partner Enterprise Asset Management (EAM)

IFS Ultimo

Certified Microsoft Solutions partner

Microsoft

Oracle Gold partner

Oracle

Kontakt oss

Einar Alexander Andersen

Daglig leder, Prevas AS

Tel +47 41 53 73 13

E-post

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Karlstad kommune

  Karlstad kommune sikrer fremtidens VA-vedlikehold med HxGN EAM

 • Göteborgs Spårvägar

  Standardisert og skybasert vedlikeholdssystem, samarbeid mellom Göteborgs Spårvägar og Prevas

 • Hexagon Ragasco

  Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

 • Scatec ASA

  Digitalisert vedlikeholdsløsning for solcelleinstallasjoner

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Vi leter etter nye talenter

Bli en av oss!