language arrow_drop_down
DK SE EN

Energi og elkraft

Vi i Prevas ønsker å endre forutsetningene for hvordan energi og elkraft produseres og konsumeres. Vi ønsker å sikre tilgangen på energi for alle – uten at det skjer på bekostning av naturen og miljøet.

Norden står foran en gigantisk ingeniørmessig forandring. Sol- og vindkraft øker raskt. El-kjøretøy kommer på løpende bånd og med dem en omfattende ladeinfrastruktur. Som strategisk kompetansepartner for energi- og elkraftbransjen står Prevas sentralt når fremtidens bærekraftige energisystemer utvikles.

Sammen med kundene våre finner vi nye måter å redusere energiforbruket på innen produksjon og prosesser, omstille til smarte el-nett (smart grid), produsere miljøvennlig energi og støtte opp ved overgangen fra fossilt brensel til elektrifisering. Vi identifiserer energityver, designer kraftoverføring for et raskt økende el-behov og driver frem utviklingen av mer effektive el-kjøretøy.

Vi kan bidra med kompetanse innen store energi- og elkraftprosjekter (totalentrepriser) både på bestiller- og leverandørsiden, alt fra hjelp med prosjektledelse til alle typer teknologi- og konstruksjonsroller både på kontoret og ute på anlegg.

Prevas sitter på den kunnskapen og erfaringen som skal til både for å levere spesifikke produkter og løsninger og for å sette dem i en større sammenheng. Vi ser alltid på et produkts miljøpåvirkning fra idé til avvikling og identifiserer punktene i livssyklusen som har størst påvirkning på miljøet. Når vi bruker dette perspektivet på for eksempel materiale, transport og bruk, legger vi til rette for at kundene våre kan skape mer bærekraftige produkter og tjenester.

Noen eksempler på hva vi gjør er å optimere styring av vindkraftverk, utvikle løsninger for bølgekraft, forbedre solkraft, løse komplekse kraftoverføringsutfordringer, redusere energiforbruket innen industrien og lage energigjerrige produkter.

Les mer om tilbudene våre.

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift.

Bestill et møte med oss!

Vi vil gjerne møte deg!
Referanser

 • Scatec ASA

  Digitalisert vedlikeholdsløsning for solcelleinstallasjoner

 • Brüel & Kjær Vibro

  Virksomhet basert på partnerskapet

 • Sol Voltaics

  AVANSERT NANOTEKNOLOGI

 • ROMO Wind

  Nytt sensorsystem gir vindkraftverk optimal ytelse

Kontakt oss

Så forteller vi mer!

Følg oss på sosiale medier

Delta i samtalen